Пончики з дитинства
(покроковий рецепт з фото)
Хто з нас не любив смачні пончики родом з дитинства, які готували в кафе або ж в їдальнях? ! Також багато мам і бабусі балували своїх дітей і онуків домашньою випічкою.
Щоб приготувати ці пончики, вам знадобиться сир. Для більш однорідної консистенції тесту, вам необхідно перетерти сир через сито. Чим жирніше буде сир, тим м'якше вийдуть пончики. Ви можете надати їм не тільки круглу форму, але і вирізати з тіста кола так, щоб вийшли пончики з отворами в центрі. Щоб дізнатися, як приготувати пончики з дитинства, прочитайте цей рецепт.
- Яйця - 2 штуки
- Цукровий пісок - 75 грам
- Ванільний цукор - 3 грами
- Розпушувач - 3 грами
- Сир класичний - 250 грам
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Рослинна олія - 500 мілілітрів
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
Насамперед вам необхідно приготувати тісто. Для цього в миску вбийте сирі курячі яйця, додайте цукор, ванілін і сир. Ретельно все перемішайте і додайте просіяне з розпушувачем борошно. Замісити м'яке і слухняне тісто.
З отриманого тесту сформуйте заготовки для пончиків. Для цього відщипувати від тесту шматочки і скочується кульки, які за розміром не повинні бути більше, ніж волоський горіх.
У каструлю або у фритюрницю влийте рослинне масло. Доведіть його до кипіння, обсмажуйте в киплячому маслі пончики до золотистого кольору. Викладайте їх на паперові рушники, щоб позбутися від зайвого жиру.
Готові пончики присипте цукровою пудрою і подавайте до столу.