Молочний коржик з дитинства
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий і швидкий рецепт, який допоможе повернути час назад і ще раз з'їсти той молочний коржик з дитинства. Мої діти також люблять молочні коржики вприкуску з теплим молоком.
Важливо не перетримати такі коржики в духовці, інакше вони вийдуть жорсткими. Рекомендую поповнити свою скарбничку рецептів ще одним. Він розповість, як приготувати молочний коржик з дитинства. Ця випічка точно не залишить вас байдужим. Смачного.
- Молоко - 80 мілілітрів
- Борошно - 400 грам
- Цукор - 200 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Маргарин - 100 грам
- Розпушувач - 10 грам
- Ванілін - За смаком
1
Збийте в чаші міксера розм'якшене вершкове масло з цукром до однорідної консистенції.
2
У збите масло додайте яйце, молоко, розпушувач, ванілін і продовжуйте збивати.
3
Поступово в суміш вводите просіяне борошно і швидко замішують тісто.
4
Тісто виходить м'яким, еластичним і легко піддається ліпленню.
5
Розкачайте тісто завтовшки приблизно в 7 мм і формочкою виріжте коржики.
6
Випікайте коржики в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин до утворення рум'яної скоринки.