Рецепт Коржик молочний по ГОСТу фото

Коржик молочний по ГОСТу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей
Випічка , Коржики
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 35 хв.

Смачні, як в дитинстві! здається, мені вдалося відшукати той самий рецепт приготування коржиків молочних по ГОСТу! Коли я була маленька, папа їх дуже любив приносити. А тепер знаю, як зробити вдома!

Опис приготування:

Розповім, як приготувати коржик молочний по ГОСТу. Смачний він? однозначно! У дитинстві я просто обожнювала цю випічку. Цей рецепт дан по тому самому ГОСТу, але взагалі, якщо ви хочете зробити випічку ще більш"молочної" , рекомендую рецепт доповнити ванільним цукром і парочкою ложечок сухого молока. Результат вам однозначно сподобається!

  • Цукор - 200 грам
  • Борошно - 450 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
коржик молочний по ГОСТу - фото крок 1
1. Масло розм'якшує до кімнатної температури і збиваємо в міксері разом з цукром і яйцем, далі додаємо молоко, борошно і розпушувач.
коржик молочний по ГОСТу - фото крок 2
2. Тепер замісити ось таке гладке тісто, розкачати його не дуже тонко, формочкой видавлюємо фігурки. Якщо немає форми - згодиться і стакан, наприклад.
коржик молочний по ГОСТу - фото крок 3
3. Викладаємо готові фігурки з тіста на деко і при 180 градусах в духовці запікаємо приблизно 15-20 хвилин.
коржик молочний по ГОСТу - фото крок 4
4. Готово! Смачного!

Схожі рецепти