Коржик молочний по ГОСТу
(покроковий рецепт з фото)
Смачні, як в дитинстві! здається, мені вдалося відшукати той самий рецепт приготування коржиків молочних по ГОСТу! Коли я була маленька, папа їх дуже любив приносити. А тепер знаю, як зробити вдома!
Розповім, як приготувати коржик молочний по ГОСТу. Смачний він? однозначно! У дитинстві я просто обожнювала цю випічку. Цей рецепт дан по тому самому ГОСТу, але взагалі, якщо ви хочете зробити випічку ще більш "молочної", рекомендую рецепт доповнити ванільним цукром і парочкою ложечок сухого молока. Результат вам однозначно сподобається!
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 450 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1. Масло розм'якшує до кімнатної температури і збиваємо в міксері разом з цукром і яйцем, далі додаємо молоко, борошно і розпушувач.
2. Тепер замісити ось таке гладке тісто, розкачати його не дуже тонко, формочкой видавлюємо фігурки. Якщо немає форми - згодиться і стакан, наприклад.
3. Викладаємо готові фігурки з тіста на деко і при 180 градусах в духовці запікаємо приблизно 15-20 хвилин.
4. Готово! Смачного!