Помідори мариновані з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Помідори мариновані з цибулею - відмінна чоловіча закуска, цибулю і помідори для святкового заходу з горілочкою добре доповнюють один одного. Під картопельку взимку - саме те.
Мариновані помідори з цибулею - одна з моїх найулюбленіших заготовок. Лучок надає дуже цікавий присмак помідорів, робить його більш пікантним, дає невелику острінкой. Взимку іноді взагалі нічого для обіду не потрібно - сварил картошечки, відкрив баночку маринованих помідорів з цибулею - і смачно пообідав. Розповідаю, як маринувати помідори з цибулею - сподіваюся, вам стане в нагоді цей рецепт!
- Помідор - 5 кілограм
- Цибуля - 1 кілограм
- Хрін (листя) - 3-4 штук
- Лист смородини - 7 штук
- Кріп (парасольки) - 7 штук
- Часник - 10 зубчиків
- Вода - 3 L
- Цукор - 100 грам
- Сіль - 100 грам
- Оцет 9% - 160 мілілітрів
- Перець пекучий - 1 штука
Підготувати помідори і невеликі цибулинки.
Цибулю почистити.
Розкласти все по банкам. Приблизно цей обсяг на 7 літрових банок. Залити окропом на 7-10 хвилин.
Воду з банок злити і в ній приготувати маринад.
Залити банки маринадом під горло, закатати. Смачного!