Плов з яловичини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте смачний розсипчастий плов з яловичини в мультиварці і заощаджуйте свій час. Незважаючи на простоту приготування, плов виходить цілком смачний.
Якщо у вас є мультиварка, а ви не знаєте, як приготувати плов, випробуйте цей рецепт приготування плову з яловичини в мультиварці. Приготований за цим рецептом, плов вийде розсипчастим, ароматним і смачним. Звичайно, він відрізняється від класичного плову, приготованого на відкритому вогні, але в ньому теж є своя родзинка. Отже, рецепт:
1. М'ясо ріжемо на невеликі кубики. Включаємо режим "жарка" з 30 хвилин і обсмажуємо м'ясо на рослинному маслі до початку утворення рум'яної скоринки.
2. Чистимо цибулю та моркву. Нарізаємо цибулю півкільцями, а морква смужками.
3. Додаємо цибулю і моркву до м'яса і обсмажуємо до закінчення часу режиму. Все це ми робимо при відкритій кришці мультиварки.
4. Додаємо спеції, сіль і викладаємо поверх м'яса промитий рис.
5. Встромляємо в рис зубчики часнику і заливаємо гарячу воду або бульйон. Чи не перемішуємо! закриваємо кришку.
6.Включаємо режим" спекотне" з 50 хв.
Перемішуємо плов після закінчення програми.
От і все. Смачного!
- Яловичина - 500 грам
- Рослинна олія - 200 грам
- Мал - 400 грам (краще брати пропарений)
- Морква - 300 грам
- Цибуля - 300 грам
- Сіль - 2 чайних ложки
- Часник - 3-4 зубчиків
- Спеції для плову - 2-3 Щепоток
- Вода або бульйон - 800 мілілітрів
1. М'ясо ріжемо на невеликі кубики. Включаємо режим "жарка" з 30 хвилин і обсмажуємо м'ясо на рослинному маслі до початку утворення рум'яної скоринки.
2. Чистимо цибулю та моркву. Нарізаємо цибулю півкільцями, а морква смужками.
3. Додаємо цибулю і моркву до м'яса і обсмажуємо до закінчення часу режиму. Все це ми робимо при відкритій кришці мультиварки.
4. Додаємо спеції, сіль і викладаємо поверх м'яса промитий рис.
5. Встромляємо в рис зубчики часнику і заливаємо гарячу воду або бульйон. Чи не перемішуємо! закриваємо кришку.
6.Включаємо режим" спекотне" з 50 хв.
Перемішуємо плов після закінчення програми.
От і все. Смачного!