Рецепт Плов з яловичини в мультиварці фото

Плов з яловичини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо , Яловичина , Крупи , Мал
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Приготуйте смачний розсипчастий плов з яловичини в мультиварці і заощаджуйте свій час. Незважаючи на простоту приготування, плов виходить цілком смачний.

Опис приготування:

Якщо у вас є мультиварка, а ви не знаєте, як приготувати плов, випробуйте цей рецепт приготування плову з яловичини в мультиварці. Приготований за цим рецептом, плов вийде розсипчастим, ароматним і смачним. Звичайно, він відрізняється від класичного плову, приготованого на відкритому вогні, але в ньому теж є своя родзинка. Отже, рецепт:

1. М'ясо ріжемо на невеликі кубики. Включаємо режим"жарка" з 30 хвилин і обсмажуємо м'ясо на рослинному маслі до початку утворення рум'яної скоринки.

2. Чистимо цибулю та моркву. Нарізаємо цибулю півкільцями, а морква смужками.

3. Додаємо цибулю і моркву до м'яса і обсмажуємо до закінчення часу режиму. Все це ми робимо при відкритій кришці мультиварки.

4. Додаємо спеції, сіль і викладаємо поверх м'яса промитий рис.

5. Встромляємо в рис зубчики часнику і заливаємо гарячу воду або бульйон. Чи не перемішуємо! закриваємо кришку.

6.Включаємо режим" спекотне" з 50 хв.

Перемішуємо плов після закінчення програми.

От і все. Смачного!

  • Яловичина - 500 грам
  • Рослинна олія - 200 грам
  • Мал - 400 грам (краще брати пропарений)
  • Морква - 300 грам
  • Цибуля - 300 грам
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Спеції для плову - 2-3 Щепоток
  • Вода або бульйон - 800 мілілітрів
Якщо у вас є мультиварка, а ви не знаєте, як приготувати плов, випробуйте цей рецепт приготування плову з яловичини в мультиварці. Приготований за цим рецептом, плов вийде розсипчастим, ароматним і смачним. Звичайно, він відрізняється від класичного плову, приготованого на відкритому вогні, але в ньому теж є своя родзинка. Отже, рецепт:

1. М'ясо ріжемо на невеликі кубики. Включаємо режим"жарка" з 30 хвилин і обсмажуємо м'ясо на рослинному маслі до початку утворення рум'яної скоринки.

2. Чистимо цибулю та моркву. Нарізаємо цибулю півкільцями, а морква смужками.

3. Додаємо цибулю і моркву до м'яса і обсмажуємо до закінчення часу режиму. Все це ми робимо при відкритій кришці мультиварки.

4. Додаємо спеції, сіль і викладаємо поверх м'яса промитий рис.

5. Встромляємо в рис зубчики часнику і заливаємо гарячу воду або бульйон. Чи не перемішуємо! закриваємо кришку.

6.Включаємо режим" спекотне" з 50 хв.

Перемішуємо плов після закінчення програми.

От і все. Смачного!

Схожі рецепти