Рецепт Плов з яловичини в казані фото

Плов з яловичини в казані
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо, Яловичина, Крупи, Мал
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Плов

А ви знаєте, що на природі можна готувати не тільки шашлики і суп? І меню для пікніка можна значно розширити, якщо знати, як приготувати плов з яловичини в казані. Отже, дивіться рецепт.

Плов на багатті - це досить незвично, але, повірте, дуже смачно. Мал просочується ароматами багаття, спецій, овочів, стає м'яким і розсипчастим. За бажанням можна додати ще й зелень. Добре підійде петрушка, Braai. А салат із зеленого листя, салат, руколи чудово доповнить смак.

  • Яловичина - 750 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 1 штука (головка)
  • Ягоди барбарису - 25 грам
  • Масло рослинне - 120 грам
  • Мал - 320 грам
  • Морква - 400 грам
  • Зіра - 12 грам
  • Перець мелений чорний і червоний - За смаком
  • Сіль - За смаком
1
Яловичину поріжте невеликими кубиками.
2
В казані підігрійте масло і викладіть в нього м'ясо.
3
Смажте м'ясо хвилин 7, а потім додайте до нього дрібно нарізану цибулю.
4
Поперчіть гарненько і тушкуйте 4 хвилини під кришкою.
5
Морква поріжте півкільцями, додайте в казан і все разом тушкуйте ще 20 хвилин.
6
В окремій ємності перемішайте барбарис, зиру сіль і перець.
7
Отриману суміш додайте в казан.
8
Мал добре промийте, викладіть в казан, залийте водою і накрийте кришкою.
9
Готуйте рис, поки не вбереться вся вода. Смачного!

Схожі рецепти