Рецепт Плов в мікрохвильовці фото

Плов в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
М'ясо, Крупи, Мал
Пісні страви
На обід
Гарячі страви, Плов

Звичайно, справжній плов може приготувати тільки чоловік і тільки на багатті та в казані. Але через брак чоловіки і багаття, приготуємо плов в мікрохвильовці - це теж смачно!

За допомогою цього простого рецепту ви зможете приготувати в домашніх умовах смачний плов в мікрохвильовці. Звичайно, він не зрівняється з тим, який готують на багатті вмілі узбецькі кухарі. Але, Проте - цей рецепт стане в нагоді вам не раз для того, щоб швидко приготувати обід.

1. Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками, додаємо половину рослинного масла і готуємо в мікрохвильовій печі на потужності 1000 ват близько 5 хвилин.

2. Чистимо цибулю та моркву. Нарізаємо цибулю півкільцями, а морква тонкими смужками( не товще 0, 5 см).

3. Додаємо овочі до м'яса і ставимо в мікрохвильовку на потужності 1000 ват на 3-4 хвилини.

4. Рис моєму. Викладаємо до м'яса і овочів, разравниваем поверхню. Солимо, перчим, додаємо спеції. Заливаємо водою.

5. Готуємо при тій же потужності близько 20 хвилин.

Мікрохвильовки у всіх різні, тому після закінчення зазначеного часу спробуйте рис і якщо потрібно - довести до готовності. Перший етап можна зробити на сковорідці - мені так більше подобається. М'ясо набуває гарний колір. Вибирайте свій варіант. Хай щастить!

  • М'ясо - 200 грам (свинина)
  • Мал - 1 Склянка
  • Морква - 2 штуки (середнього розміру)
  • Цибуля - 2 штуки
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
  • Спеції для плову - 2 щіпки
  • Вода - 2, 5 склянки
За допомогою цього простого рецепту ви зможете приготувати в домашніх умовах смачний плов в мікрохвильовці. Звичайно, він не зрівняється з тим, який готують на багатті вмілі узбецькі кухарі. Але, Проте - цей рецепт стане в нагоді вам не раз для того, щоб швидко приготувати обід.

1. Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками, додаємо половину рослинного масла і готуємо в мікрохвильовій печі на потужності 1000 ват близько 5 хвилин.

2. Чистимо цибулю та моркву. Нарізаємо цибулю півкільцями, а морква тонкими смужками( не товще 0, 5 см).

3. Додаємо овочі до м'яса і ставимо в мікрохвильовку на потужності 1000 ват на 3-4 хвилини.

4. Рис моєму. Викладаємо до м'яса і овочів, разравниваем поверхню. Солимо, перчим, додаємо спеції. Заливаємо водою.

5. Готуємо при тій же потужності близько 20 хвилин.

Мікрохвильовки у всіх різні, тому після закінчення зазначеного часу спробуйте рис і якщо потрібно - довести до готовності. Перший етап можна зробити на сковорідці - мені так більше подобається. М'ясо набуває гарний колір. Вибирайте свій варіант. Хай щастить!

Схожі рецепти