Рецепт Плацинди з м'ясом фото

Плацинди з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 14
Час приготування: 30 хв.

Плацинди - це блюдо молдавської кухні. Найчастіше його готують з начинкою з сиру і картоплі, але бувають також плацинди з м'ясом, грибами і навіть овочеві. Сьогодні пропоную начинку з м'яса.

Опис приготування:

Плацинди подають до столу зі сметаною і салатом. За смаком це блюдо дуже нагадує м'який лаваш або східну корж. Фарш для плацинди не слід перенасичувати спеціями. Деякі в такий фарш кладуть подрібнений болгарський перець. Я не раджу цього робити, т.К. Перець не встигає приготується і найчастіше вибивається із загальної концепції страви.

  • Борошно пшеничне - 3 склянки
  • Вода - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Фарш - 500 грам
  • Відварений рис - 3 Ст. Ложки
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
плацинди з м'ясом - фото крок 1
Для приготування плацинди нам необхідно в миску просіяти борошно. Окремо закип'ятити стакан води. У киплячу воду влийте 3 ст. Ложки рослинної олії. Розмішайте, а потім окріп влийте в борошно. Швидко замісіть тісто, додавши 1 немає. Ложку солі.
плацинди з м'ясом - фото крок 2
У нас вийде ось таке тепле і ніжне тісто. Зберіть його в кулю і, накривши плівкою, дайте постояти 30 хвилин. Тесту потрібен час, щоб воно стало таким, як треба.
плацинди з м'ясом - фото крок 3
Приготуйте начинку. Змішайте сирої домашній фарш з провареним сиром і нарізаною ріпчастою цибулею. Фарш нагадує фарш для тефтелей.
плацинди з м'ясом - фото крок 4
Злегка остигле тісто розділіть на невеликі кульки. У мене вийшло таких близько 14 штук.
плацинди з м'ясом - фото крок 5
Стіл присипте борошном. Розкачайте на ньому кульку тесту в пласт.
плацинди з м'ясом - фото крок 6
На серединку викладіть трохи підготовленого фаршу. Розподіліть його по тесту.
плацинди з м'ясом - фото крок 7
Поверніть конвертиком так, щоб фарш", не визирав" і не витікав.
плацинди з м'ясом - фото крок 8
На рослинному маслі обсмажте конвертик (placindu) з двох сторін на добре розігрітій сковороді, при цьому вогонь повинен бути нижче середнього.

Схожі рецепти