Молдавські плацинди
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям смачних коржиків присвячується! Сьогодні я розповім, як приготувати молдавські плацинди. Ця страва безсумнівно потрапить в список ваших фаворитів. Приступимо?
Прекрасний варіант коржів, які можна наповнити будь-якою начинкою за бажанням. Скажу з власного досвіду, що відмінно коржі виглядають з сирною начинкою. Щоб позбутися від жиру, можна перекласти готові плацинди на паперові серветки. Дерзайте і все вийде!
- Борошно пшеничне - 400 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Вода - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1
У глибоку миску просійте борошно і сіль.
2
У центрі борошняної гірчить зробіть поглиблення і влийте воду з маслом. Замісити тісто.
3
Приготуйте начинку. У мене сир з кропом і відварною яйцем. Можна взяти картопляне пюре або тушковану капусту.
4
Тісто розділи 7 частин, кожну тонко розкачати.
5
У центр викладіть начинку і закрийте її вільними краями, підтягуючи їх до центру.
6
На розпеченій з маслом сковороді обсмажте коржі по 3-4 хвилини з кожного боку.
7
Смачного!