Рецепт Плацинди молдавські фото

Плацинди молдавські
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка
Кількість порцій: 12
Час приготування: 40 хв.

Рецепт молдавського десерту з сиром, в кошиках.

Опис приготування:

Борошно гіркою висипається на чистий стіл, в неї додаються яйця, столова ложка вершкового масла і молоко. Кількість молока повинно бути таким, щоб тісто вийшло помірно густим. Тісто ретельно вимішує, накривається серветкою і залишається в теплому місці протягом 30 хвилин. Сир змішується з сіллю, цукром, дрібкою борошна, а потім перемішується.

Тісто слід розкачати тонким шаром, розділити на однакові кола (краще скористатися формою), в середину яких і буде класти сир. Краї тесту змащуються яйцем і загинаються таким чином, щоб утворити восьмикутник.

Змастіть плацинди яйцем, проколіть їх виделкою посередині і поставте в духовку на кілька хвилин. Готову випічку змастіть маслом і покладіть в глибокий посуд одна на одну.


  • Борошно пшеничне - 400 грам
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Сир - 250-300 грам
  • Сіль і цукор - - За смаком
  • Яйця - 3 штуки
Борошно гіркою висипається на чистий стіл, в неї додаються яйця, столова ложка вершкового масла і молоко. Кількість молока повинно бути таким, щоб тісто вийшло помірно густим. Тісто ретельно вимішує, накривається серветкою і залишається в теплому місці протягом 30 хвилин. Сир змішується з сіллю, цукром, дрібкою борошна, а потім перемішується.

Тісто слід розкачати тонким шаром, розділити на однакові кола (краще скористатися формою), в середину яких і буде класти сир. Краї тесту змащуються яйцем і загинаються таким чином, щоб утворити восьмикутник.

Змастіть плацинди яйцем, проколіть їх виделкою посередині і поставте в духовку на кілька хвилин. Готову випічку змастіть маслом і покладіть в глибокий посуд одна на одну.

Схожі рецепти