Молдавські плацинди з зеленою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачні і прості в приготуванні коржі. Це ідеальний варіант для ситного сніданку. Подивіться, як приготувати молдавські плацинди з зеленою цибулею.
Це смачні коржі швидкого приготування. Варіантів приготування тіста і начинки для плацинди досить багато. Я пропоную приготувати молдавські коржі з цибулею і яйцем. Такі коржі дуже смачні і в холодному вигляді і в гарячому. Спробуйте, це блюдо точно не залишить нікого байдужим.
- Кефір - 250 мілілітрів
- Яйця курячі - 6 штук
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Борошно - 600 грам
- Сир сулугуні - 100 грам
- Сіль - За смаком
У кефір додайте 2 яйця, сіль і рослинне масло. Добре перемішайте і поступово вводите борошно, замішуючи тісто. Залиште його відпочити на 30 хвилин під рушником.
Для начинки дрібно наріжте цибулю і пам'ятайте його руками, щоб цибуля пустила сік. До цибулі натріть на тертці сир і варені 4 яйця.
Розділити тісто 6-7 шматочків, кожен з яких розкачайте в тонкий корж. По колу коржі зробіть невеликі надрізи.
У центр коржі покладіть трохи начинки.
Кожен надрізаний край коржі загинайте всередину до середини начинки.
Злегка розкачайте кожну заготовку плацинди качалкою. Обсмажуйте коржі на розпеченій сковороді з двох сторін до золотистого кольору. Після того, як все плацинди будуть підсмажені, накрийте їх рушником, щоб вони стали м'якими.