Пісочне печиво з варенням
(покроковий рецепт з фото)
Для цього печива підійде будь-який густе варення, варення або повидло. Я взяла гарбузовий джем, він добре Уваров, прекрасно повівся в випічці. Дивіться як приготувати пісочне печиво з варенням!
Для печива використовуйте м'яке вершкове масло і цукрову пудру, сире яйце. Для наповнювача - будь густе варення. Випікайте в духовці при високих температурах. Хай щастить!
- Вершкове масло - 180 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукрова пудра - 4 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 300 грам
- Густе варення (джем, повидло) - 100 грам
Приготуйте продукти для печива. Масло вершкове заздалегідь дістаньте з холодильника, але занурювали, воно повинно бути просто м'яким.
Візьміть високу тару для міксера, покладіть масло і цукрову пудру і збивайте до однорідного кремоподібного стану.
Додайте яйце сире, знову збийте і введіть борошно. Міксером доведіть тісто до однорідної в'язкої консистенції.
Тісто для відсадження готове. Приготуйте кондитерський мішок. Розігрійте духовку заздалегідь до 220 градусів.
За допомогою насадки і кондитерського мішка відсадити печиво на деко змащений жиром. Зробіть пальцями поглиблення по серединці. Якщо у вас немає мішка, не біда, скачайте тісто кульками і зробіть поглиблення.
Наповніть поглиблення варенням і відправте печиво в духовку приблизно на 10-12 хвилин.
Печиво готове! Зніміть з дека і остудіть. Приємного!