Рецепт Пісочне тісто з варенням фото

Пісочне тісто з варенням
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Борошно , Маргарин
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

З пісочного тіста можна приготувати масу смакоти. Як на рахунок пісочного тіста з варенням? Виходить дуже проста випічка, нагадує звичайний пиріг. Просто і дуже смачно!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування пісочного тіста з варенням. В першу чергу приготуємо пісочне тісто із зазначених інгредієнтів. В якості начинки я використовую варення з чорної смородини. Верхній шар пирога - білки, збиті з цукром. Удачі в приготуванні!

  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Маргарин - 250 грам
  • Цукор - 1 Склянка (для тіста)
  • Цукор для білків - 0, 5 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Лимонна кислота - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Варення - За смаком (чорна смородина або інше)
пісочне тісто з варенням - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
пісочне тісто з варенням - фото крок 2
Відокремлюємо білки від жовтків, білки кладемо в холодильник. Маргарин розтираємо з цукром, додаємо жовтки і дрібку солі, борошно, соду і лимонну кислоту. Замішуємо тісто, скачуємо його в кулю і кладемо в пакет. Ми залишаємо в холодильнику на півгодини.
пісочне тісто з варенням - фото крок 3
Деко застилає папером для випічки. Розкачуємо тісто і викладаємо по формі листа, зверху кладемо начинку - варення. Випікаємо пиріг в духовці 15 хвилин, прогретой до 200 градусів. Тим часом збиваємо білки з цукром до густої піни. Витягуємо пиріг з духовки і рівномірно розподіляємо білки по поверхні. Ставимо пиріг назад в духовку, зменшивши температуру до 160 градусів. Випікаємо, поки не зарум'яняться білки.
пісочне тісто з варенням - фото крок 4
Нарізаємо гарячий пиріг на порційний шматочки. Смачного!

Схожі рецепти