Пісний суп на кожен день
(покроковий рецепт з фото)
Хороший і ситний суп у нас асоціюється з наваристим м'ясним бульйоном. Але це не завжди так. Є немало прикладів, коли можна обійтися і одними овочами з крупою. Я розповім вам про подібному рецепті.
Цей варіант страви врятує вас не раз, коли у вас не буде часу варити м'ясо для бульйону. Обов'язково ознайомтеся з тим, як приготувати пісний суп на кожен день. Простий і поживний рецепт підходить і для вегетаріанців. Легкодоступні продукти і короткий час приготування, а в підсумку виходить смачний суп.
- Вода - 1, 5 L
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Мал - 3-4 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Приправа - За смаком
Воду поставте на вогонь до закипання. І чистий заклик, помийте і наріжте моркву з цибулею.
Обсмажте нарізані овочі в олії протягом 2-х хвилин, помішуючи.
У киплячу воду додайте зажарку, сіль і приправи.
Потім в суп додайте промитий рис.
Нащадки чисті, промийте і наріжте картоплю кубиками. Додайте їх в суп.
Через 20 хвилин варіння на середньому вогні суп буде готовий. Додайте в нього зелень і перець за смаком. Смачного!