Пісний пиріг з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Побалувати себе смачною і ситної випічкою хочеться навіть в пост. Урізноманітнити ваше щоденне меню пропоную дуже класним варіантом, як зробити пісний пиріг з грибами.
Приготувати пісний пиріг з грибами в домашніх умовах можна з традиційними печерицями або вешенками, а також використовуючи солоні грибочки. Начинка виходить дуже соковитою, завдяки заливці, і неймовірно смачною. Що стосується спецій, то тут все на ваш розсуд. В даному випадку це лише перець і мелений часник, але ви можете використовувати будь-які, які вам до душі.
- Листкове тісто - 250 грам
- Гриби - 200-250 грам
- Цибулина - 1-2 штук
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Сіль - 1 щіпка
- Спеції - 1 щіпка
- Борошно - 1 Склянка (горохова, якщо є)
1. Ось такий скромний набір основних інгредієнтів, які вам будуть потрібні, щоб повторити цей простий рецепт пісного пирога з грибами.
2. Насамперед очистіть цибулину, наріжте дрібними кубиками. Гриби вимийте, обсушити і теж подрібніть. Розігрійте на сковороді трохи рослинного масла. Викладіть цибулю, обсмажте до прозорості і додайте грибочки.
3. Поки начинка смажиться, на присипаної борошном поверхні розкачайте тісто і викладіть його у жароміцних форму.
4. Додати сіль, поперчіть гриби з цибулею. Зніміть з вогню, трохи остудіть і викладіть у форму.
5. Для приготування заливки в даному випадку використовується горохова борошно. Змішайте її з дрібкою солі і меленим часником. Поступово вливайте воду, поки заливка не досягне потрібно консистенції.
6. Вимийте, обсушити і подрібніть свіжу зелень. Якщо такої не виявилося, тоді використовуйте в рецепт приготування пісного пирога з грибами сушену.
7. Додайте зелень і як слід перемішайте до однорідності. Вилийте заливки в форму і відправте в розігріту духовку.
8. Випікайте пісний пиріг з грибами в домашніх умовах близько 20 хвилин при температурі 180-190 градусів.
Смачного!
Смачного!