Рецепт Морквяний пиріг пісний фото

Морквяний пиріг пісний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Овочі, Морква
Пісні страви
На полуденок
Випічка, Пироги

У сезон дозрівання врожаю хочеться урізноманітнити свій раціон свіжими овочами та фруктами. Тут я покажу, як приготувати морквяний пиріг пісний, який сподобається тим, хто харчується з користю.

Нещодавно мені потрапила на очі дивовижна випічка. Це був прекрасний простий морквяний пиріг. Інгредієнтів потрібно мінімум, а задоволення ви отримаєте максимум. Все тому, що цей овоч ідеально підходить для того, щоб робити з нього солодке тісто. І до цього всього, такий пиріг не дуже калорійний і корисний.

З даною кількістю інгредієнтів пиріг виходить невеликим, так що на велику сім'ю краще брати подвійну порцію всього. Час випічки збільшується відповідно.

  • Борошно - 185 грам
  • Сіль - 2 грами
  • Розпушувач - 5 грам
  • Рослинна олія - 80 мілілітрів
  • Морква - 1 штука
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Сода - 0, 25 чайних ложки
  • Оцет - 0, 5 чайних ложки
  • Вода тепла - 0, 5 склянки
морквяний пиріг пісний - фото крок 1
Спочатку в тарілку покладіть сухі інгредієнти: розпушувач, борошно, цукор і сіль. Борошно краще просіяти. Перемішайте все.
морквяний пиріг пісний - фото крок 2
Морква почистіть, добре помийте і натріть на дрібній тертці. Влийте в борошняну масу воду, рослинна олія. Додайте моркву, соду, погашену оцтом.
морквяний пиріг пісний - фото крок 3
Форму змастіть рослинною олією, вилийте туди тісто. Запікайте пиріг при 175 градусах в духовці. Протягом 35 хвилин випічка буде готова.

Схожі рецепти