Пісний салат з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Пісний салат з грибами готується з печериць, синього лука, шпинату, kedrovиh Горішки. Заправляється оливковою олією. Салат виходить свіжим, ароматним, ситним і корисним. Спробуйте!
Як приготувати пісний салат з грибами?
1. Печериці промийте і наріжте пластинками. Печериці хороші тим, що їх можна використовувати сирими. Якщо гриби свіжі, то ви просто можете збризнути їх лимонним соком і використовувати. Я ж гриби обсмажити на середньому вогні на олії (столова ложка). Смажити треба до тих пір, поки рідина не випарується.
2. Лук почистіть і наріжте тонкими півкільцями.
3. Шпинат промийте і просушіть на паперовому рушнику. Якщо листочки великі, порвіть їх на шматочки.
4. У тарілку сервіровки покладіть пучок шпинату. На нього викладіть обсмажені печериці. Розподіліть нарізаний синій цибуля. Посипте кедровими горішками. Збризніть салат оливковою олією. Посипте сіллю і свіжомеленим чорним перцем за смаком.
Пісний салат з грибами готовий!
Смачного!
Такий салат можна подати як легку закуску або як гарнір.
- Шпинат, пучок - 1 штука
- Печериці - 6-8 штук
- Синій цибулю - 1 штука (невелика)
- Кедровий горішки - 1-2 Ст. Ложок
- Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
1. Печериці промийте і наріжте пластинками. Печериці хороші тим, що їх можна використовувати сирими. Якщо гриби свіжі, то ви просто можете збризнути їх лимонним соком і використовувати. Я ж гриби обсмажити на середньому вогні на олії (столова ложка). Смажити треба до тих пір, поки рідина не випарується.
2. Лук почистіть і наріжте тонкими півкільцями.
3. Шпинат промийте і просушіть на паперовому рушнику. Якщо листочки великі, порвіть їх на шматочки.
4. У тарілку сервіровки покладіть пучок шпинату. На нього викладіть обсмажені печериці. Розподіліть нарізаний синій цибуля. Посипте кедровими горішками. Збризніть салат оливковою олією. Посипте сіллю і свіжомеленим чорним перцем за смаком.
Пісний салат з грибами готовий!
Смачного!
Такий салат можна подати як легку закуску або як гарнір.