Рецепт Пісний фарширований перець фото

Пісний фарширований перець
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Болгарський перець
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Під час посту питання різноманітності меню часом стоїть досить гостро. Саме тому поспішаю поділитися з вами одним цікавим, нескладним і дуже апетитним рецептом, Котрий, я впевнена, ви оціните.

Опис приготування:

Перед вами цікава ідея, як приготувати пісний фарширований перець з овочами і грибами. При бажанні в начинку ви завжди можете додати відварний рис, а також найрізноманітніші спеції, сушену і свіжу зелень та інше. Якщо під рукою немає томатного соку, то можна замінити його розведеною у воді томатною пастою, наприклад, або ж використовувати овочевий бульйон. Чудовий рецепт для обіду або вечері.

  • Солодкий перець - 3 штуки
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Морква - 1 штука (велика)
  • Гриби - 300 грам
  • Помідор - 2-3 штук
  • Зелень - За смаком
  • Картопля - 2 штуки (по бажанню)
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сік томатний - 1 літр
  • Сіль і перець - За смаком
пісний фарширований перець - фото крок 1
1. Насамперед підготуйте всі інгредієнти, які будете використовувати. Овочі і гриби вимийте і висушіть.
пісний фарширований перець - фото крок 2
2. Гриби, цибуля, морква, помідори і зелень дрібно наріжте. На сковороді розігрійте олію. Викладіть цибулю, обсмажте його пару хвилин, після додайте моркву, ще через 2-3 хвилини викладіть гриби. Обсмажте на середньому вогні хвилин 5. У перців зріжте верхівку і акуратно видаліть насіння.
пісний фарширований перець - фото крок 3
3. До обсмаженою овочам додайте помідори і зелень, підсолити за смаком і поперчіть. Викладіть начинку в перці, надішліть їх в каструлю. Поруч можна покласти пару картоплин. Вилийте в каструлю томатний сік, додайте спеції, лавровий лист, трави, поставте на вогонь.
пісний фарширований перець - фото крок 4
4. Томіть перці хвилин 40, поки вони не стануть м'якими, а начинка повністю не проготовітся.
Подавайте до столу гарячими, доповнивши картоплею або відвареним рисом, наприклад. Смачного!

Схожі рецепти