Пісний фарширований перець
(покроковий рецепт з фото)
Під час посту питання різноманітності меню часом стоїть досить гостро. Саме тому поспішаю поділитися з вами одним цікавим, нескладним і дуже апетитним рецептом, Котрий, я впевнена, ви оціните.
Перед вами цікава ідея, як приготувати пісний фарширований перець з овочами і грибами. При бажанні в начинку ви завжди можете додати відварний рис, а також найрізноманітніші спеції, сушену і свіжу зелень та інше. Якщо під рукою немає томатного соку, то можна замінити його розведеною у воді томатною пастою, наприклад, або ж використовувати овочевий бульйон. Чудовий рецепт для обіду або вечері.
- Солодкий перець - 3 штуки
- Цибулина - 1-2 штук
- Морква - 1 штука (велика)
- Гриби - 300 грам
- Помідор - 2-3 штук
- Зелень - За смаком
- Картопля - 2 штуки (по бажанню)
- Лавровий лист - 2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сік томатний - 1 літр
- Сіль і перець - За смаком
1. Насамперед підготуйте всі інгредієнти, які будете використовувати. Овочі і гриби вимийте і висушіть.
2. Гриби, цибуля, морква, помідори і зелень дрібно наріжте. На сковороді розігрійте олію. Викладіть цибулю, обсмажте його пару хвилин, після додайте моркву, ще через 2-3 хвилини викладіть гриби. Обсмажте на середньому вогні хвилин 5. У перців зріжте верхівку і акуратно видаліть насіння.
3. До обсмаженою овочам додайте помідори і зелень, підсолити за смаком і поперчіть. Викладіть начинку в перці, надішліть їх в каструлю. Поруч можна покласти пару картоплин. Вилийте в каструлю томатний сік, додайте спеції, лавровий лист, трави, поставте на вогонь.
4. Томіть перці хвилин 40, поки вони не стануть м'якими, а начинка повністю не проготовітся.
Подавайте до столу гарячими, доповнивши картоплею або відвареним рисом, наприклад. Смачного!
Подавайте до столу гарячими, доповнивши картоплею або відвареним рисом, наприклад. Смачного!