Пісні котлети з сочевиці
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, чого б поїсти в пост і корисного, і ситного, і смачного? Тоді рекомендую вам спробувати ці чудові котлетки з сочевиці: дуже оригінальне і корисне блюдо! записуємо рецепт!
Сочевиця дуже хороша не тільки в супах, це прекрасний продукт сімейства бобових, який багатий білком і не калорійний. Щоб приготувати пісні котлети з сочевиці, раджу вибрати чищену сочевицю. В принципі, ми її так будемо перемелювати через м'ясорубку, але без її лусочок фарш буде куди більш ніжним. Головне - це замочити сочевицю заздалегідь.
- Сочевиця - 200 грам
- Цибуля - 4 штуки
- Манька - 0, 5 склянки
- Спеції - За смаком
Сочевицю замочіть у воді попередньо, найкраще на ніч.
Як вид, сочевиця ввібрала воду і збільшилася в розмірах. Добре, звичайно, якщо сочевиця чищена, а то ще може трапитися так, що доведеться позбавлятися від дрібних лусочок.
Чотири невеликі цибулини поріжте дрібними кубиками і обсмажте до м'якості і золотистого кольору, дайте охолонути.
Чотири невеликі цибулини поріжте дрібними кубиками і обсмажте до м'якості і золотистого кольору, дайте охолонути.
Сочевицю потім пропустіть через м'ясорубку, додайте цибулю, пропустіть ще раз разом. Потім додайте манку і спеції. Замісити фарш на котлети.
Вставити котлетки, руки раджу злегка змочити.
Смажте котлети на розігрітій сковороді з рослинним маслом по 5 хвилин з кожного боку до рум'яного кольору.
Коли переверне на іншу сторону, кришку закрийте.
Готові пісні котлети з сочевиці подавайте з квашеною капустою і гречкою, наприклад. Смачного!