Рецепт Пісна яловичина, запечена в духовці фото

Пісна яловичина, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пісна яловичина, запечена в духовці, стане відмінним варіантом вечері для тих, хто стежить за своєю фігурою. У яловичині міститься дуже багато білка тваринного походження і зовсім небагато жирів.

Опис приготування:

Щоб приготувати смачну і корисну яловичину, досить просто запекти її у фользі. Обов'язково додавайте розмарин, який додає м'ясу неповторний аромат. Ви можете подавати з м'ясом будь-який гарнір, але особливо добре підійдуть карамелізовані овочі. Щоб дізнатися, як приготувати пісну яловичину, запечену в духовці, прочитайте цей рецепт.

  • Яловичина - 500 грам
  • Гілочки розмарину - 3 штуки
  • Морська сіль, рослинна олія, чорний перець - За смаком
пісна яловичина, запечена в духовці - фото крок 1
Яловичину гарненько вимийте і висушіть паперовими рушниками. Після цього зачистите її від плівок і жилок. Залиште м'ясо шматком, розрізані його, тоді воно буде дуже соковитим.
пісна яловичина, запечена в духовці - фото крок 2
Натріть м'ясо свіжо перцем, морською сіллю, а також рослинним маслом. Зробіть в м'ясі три надрізи гострим тонким ножем, вкладіть в них по гілочці розмарину. Залишки розмарину нарубати, присипте ними яловичину зверху.
пісна яловичина, запечена в духовці - фото крок 3
У сковороді розігрійте олію. Викладіть в неї шматок яловичини, зменшіть вогонь до середнього і обсмажуйте м'ясо з обох боків до золотистої скоринки.
пісна яловичина, запечена в духовці - фото крок 4
Розігрійте духовку до двохсот градусів. Загорніть м'ясо в шар фольги, покладіть на деко і запікайте в духовці п'ятнадцять хвилин.
пісна яловичина, запечена в духовці - фото крок 5
Готову яловичину наріжте тонкими скибочками і викладіть на тарілку. Подавайте з карамелізованою морквою і соусом песто.

Схожі рецепти