Пряники медова пісна
(покроковий рецепт з фото)
Не знаєте чим побалувати себе в піст? Тоді я розповім вам, як приготувати "пряники медову пісну" . Це дуже легкий і смачний пиріг з ароматом меду, кориці і горіхів. Його можна урізноманітнити цукатами, відмінно підійде родзинки, чорнослив, інжир або суміш сухофруктів.
У процесі приготування ви побачите, що тісто рідке, не лякайтеся і не додавайте борошна, пряник буде дуже смачною і м'якою. Велика кількість горіхів, мідь, какао і кориця зробить його смак просто неповторним, обов'язково спробуйте спекти за моїм рецептом. Час випікання регулюйте самостійно, в залежності від можливостей вашої духовки. Перевіряйте лучиною, якщо вона виходить сухою, значить пряник готова. Буду рада фотозвіт і вашим відгуками! хай щастить!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Цукор - 200 грам
- Вода (або сік) - 250 грам
- Горіхи - 0, 5 склянки (дрібно порубані)
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 0, 5 склянки
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
1. Підготуйте продукти для пряники. Приступимо.
2. У каструлі з'єднайте воду, мідь, цукор і рослинне масло. Прогрійте масу до 60 градусів, періодично перемішуйте, щоб цукор розчинився і мед, якщо він не рідкий.
3. У мисочці з'єднайте борошно з розпушувачем, какао-порошком, корицею. Добре перемішайте сухий ложкою.
4. Подрібніть волоські горіхи. З'єднайте рідку і суху суміші, перемішайте, в процесі додайте горіхи. Тісто виходить не крутим, а більше рідкуватим. Борошно більше, ніж зазначено в рецепті додавати не потрібно, щоб пряник вийшла м'якою і повітряної.
5. Testo майже.
6. Форму для випічки застеліть пергаментом або змастіть рослинною олією. Перелийте тісто і відправте пряник в гарячу духовку на 30-40 хвилин, температура 180 градусів.
7. Пряники готова! Верх пирога для блиску можна змастити будь-яким солодким варенням. Смачного!