Пиріжки з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт пиріжків з яйцем дуже простий - розбереться кожен. Ніхто ще не відмовлявся від цих смачних, обсмажених до золотистої скоринки пиріжків. Яйця, сметана і свіжа петрушка - відмінна начинка!
Класичний рецепт пиріжків з яйцем передбачає поєднання з зеленою цибулею. Але його може не бути під рукою, а кому-то він просто-напросто не подобається. Мені більше подобаються петрушка або кріп, іноді базилік. Чому б не спробувати іншу зелень). Для приготування пиріжків з яйцем візьміть пачку готового дріжджового тіста (можна і самим зробити, якщо є час) і сметану - вона додасть ніжності тесту і начинки.
- Яйця - 4 штуки
- Упаковка дріжджового тіста - 1 штука
- Олія соняшникова - За смаком
- Спеції - За смаком
- Пучок петрушки - 1 штука
- Крем - 1 Ст. Ложка
Яйця відварити.
Потім наріжте їх кубиками.
Порубати зелень і змішайте з яйцями. Додати сіль, поперчіть, заправте сметаною.
Тісто розрізати на рівні шматки середньої величини.
Розкачайте.
Викладіть начинку.
Зліпити пиріжки. Обсмажуйте в олії до золотистої скоринки хвилин 10-15.
Готово! Смачного)
Готово! Смачного)