Пиріжки з яблуками з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий і простий рецепт пиріжків з яблуками з листкового тіста - для вас! Смачна і дуже соковита випічка, яка ще й готується дуже швидко - тепер це реальність! Хоч кожен день готуйте!
Хочу вам розповісти, як приготувати пиріжки з яблуками з листкового тіста в домашніх умовах. Ось побачите - ваші гості і домочадці "зметуть" все дочиста! Саме тому, до речі, я їх не посипаю корицею, а змащую яєчним білком, тоді менше дурманного аромату по кухні, і пиріжки встигають хоча б трошки охолонути, перш ніж хтось із домочадців зрозуміє, що вже все готово і не покличе інших! Бажаю вам удачі з рецептом!
- Тісто листкове бездріжджове - 500 грам
- Яблука - 2-3 штук
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Прикраса - 1 За смаком (пиріжки можна зверху посипати корицею або цукровою пудрою, а можна змастити збитим яєчним білком для глянцевого блиску.)
1. У каструльці з товстим дном змішаємо порізані яблука, цукор і воду. Ставимо на невеликий вогонь і тушкуємо під кришкою 10-15 хвилин, поки фрукти не стануть м'якими.
2. Розморозимо і розкачати тепер тісто, наріжемо шматочками, по центру кожного розміщуємо начинку.
3. Zashtipиvaem кінець, відправляємо наші пиріжки пекти в розігріту до 170 градусів духовку приблизно на 20-25 хвилин. Я поверхню пиріжків змастила збитим білком, але це не обов'язково. Просто мені дуже подобається "глянець" в випічці.
4. Ось така виходить краса. Смачного!