Пиріг з листкового тіста з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, який дессерт приготувати, щоб не витратити багато сил і грошей? відповідь проста - приготуйте пиріг з листкового тіста з яблуками.
Такий пиріг можна швидко приготувати на сніданок, поки рідні сплять, або за півгодини до приходу гостей. Просто необхідно розморозити пару листів листкового тіста, дрібно поріжте яблука, посипте їх цукром і розкладіть між листами тесту. Змастіть пиріг яйцем і відправте в духовку. Тепер ви знаєте, як приготувати пиріг з листкового тіста з яблуками. Впевнена, у вас вийде так само смачно, як і в мене!
- Тісто листкове бездріжджове - 450 грам
- Яблука - 400 грам
- Цукор - 60 грам
- Яйце - 1 штука
Для пріготволенія пирога з яблуками вам знадобиться два прямокутних листа готового листкового дріжджового тіста, кілька яблук кислих сортів, цукор і яйце.
Яблука очистіть і поріжте дрібними кубиками. Щоб вони не потемніли, збризніть їх 1 немає. Ложкою лимонного соку.
Засипте яблука цукром, перемішайте.
Тісто розкачати, щоб по периметру вона збільшилася вдвічі.
Зверху викладіть підготовлені яблука.
Зверху накрийте другим листом тесту і пройдіться кулінарної пензлем, змоченою у збитому яйці.
Запікайте пиріг в духовці до золотистої скоринки (близько 20 хвилин). Потім вийміть з духовки і злегка остудіть.
Приємного чаювання!