Рецепт Пиріжки з яблуками і капустою фото

Пиріжки з яблуками і капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Фрукти , Капуста , Яблука
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пиріжки з яблуками і капустою я печу з білокачанної і квашеною капустою. Дуже гарне поєднання, плюс - яблука. Обов'язково спробуйте.

Опис приготування:

Пиріжки з яблуками і капустою я роблю до приходу гостей і в вихідні. Коли всі домочадці з радістю перекушують пиріжками. Рецепт пиріжків з яблуками і капустою дуже простий, складається з декількох основних кроків. Спочатку ми будемо робити начинку, потім тісто. Приступимо.

1. Отже, по перше, необхідно нашаткувати білокачанну капусту. Додати сіль й, пам'ятайте руками, і як тільки вона дасть сік, змішайте з квашеною капустою.

2. ЯБЛУКО чистий, наріжте маленькими кубиками.

3. Перемішайте яблука з капустою, поперчіть і додайте лавровий лист. Викладіть в казан або в каструлю з товстим дном. Гасіть до готовності.

4. Через п'ять-сім хвилин після гасіння, витягніть лавровий лист, інакше начинка вийде гіркою.

5. Розведіть томатну пасту в окропі і додайте в каструлю до капусти. Перешкодьте. Тушкуйте ще хвилин 5.

Тепер готуємо тісто.

6. Розведіть в теплому молоці, цукор, дві столові ложки борошна і сухі дріжджі. Завжди залишайте не 15-20 хвилин.

7. Як тільки на поверхні з'являться бульбашки, додайте пряжене вершкове масло, сіль.

8. Яйця Збийте, отлейте трохи для змащування пиріжків, інше додайте до тесту.

9. Раджу борошно просіяти. Додайте борошно до решти інгредієнтів і замісити еластичне тісто.

10. Тісто накрийте кришкою або рушником і залиште на годину. Воно має збільшитися вдвічі.

11. Потім пам'ятаєте тісто і можна ліпити пиріжки.

12. Петті красива, як зазвичай. Викладіть пиріжки на деко, покритий пекарської папером. І дайте їм постояти 25-30 хвилин.

13. Увімкніть духовку розігріватися на 200 градусів, вона якраз встигне розігрітися, поки пиріжки наполягають.

14. Змастіть пиріжки з яблуками і капустою збитим яйцем і поставте в духовку на 30-40 хвилин.

Приємного вам апетиту!

Удачі в приготуванні!

  • Білокачанна капуста - 400 грам
  • Квашена капуста - 300 грам
  • Яблука - 2 штуки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Окріп - 0, 5 склянки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Борошно - 3-4 склянок
  • Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка (з гіркою.)
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Чорний мелений перець - За смаком
Пиріжки з яблуками і капустою я роблю до приходу гостей і в вихідні. Коли всі домочадці з радістю перекушують пиріжками. Рецепт пиріжків з яблуками і капустою дуже простий, складається з декількох основних кроків. Спочатку ми будемо робити начинку, потім тісто. Приступимо.

1. Отже, по перше, необхідно нашаткувати білокачанну капусту. Додати сіль й, пам'ятайте руками, і як тільки вона дасть сік, змішайте з квашеною капустою.

2. ЯБЛУКО чистий, наріжте маленькими кубиками.

3. Перемішайте яблука з капустою, поперчіть і додайте лавровий лист. Викладіть в казан або в каструлю з товстим дном. Гасіть до готовності.

4. Через п'ять-сім хвилин після гасіння, витягніть лавровий лист, інакше начинка вийде гіркою.

5. Розведіть томатну пасту в окропі і додайте в каструлю до капусти. Перешкодьте. Тушкуйте ще хвилин 5.

Тепер готуємо тісто.

6. Розведіть в теплому молоці, цукор, дві столові ложки борошна і сухі дріжджі. Завжди залишайте не 15-20 хвилин.

7. Як тільки на поверхні з'являться бульбашки, додайте пряжене вершкове масло, сіль.

8. Яйця Збийте, отлейте трохи для змащування пиріжків, інше додайте до тесту.

9. Раджу борошно просіяти. Додайте борошно до решти інгредієнтів і замісити еластичне тісто.

10. Тісто накрийте кришкою або рушником і залиште на годину. Воно має збільшитися вдвічі.

11. Потім пам'ятаєте тісто і можна ліпити пиріжки.

12. Петті красива, як зазвичай. Викладіть пиріжки на деко, покритий пекарської папером. І дайте їм постояти 25-30 хвилин.

13. Увімкніть духовку розігріватися на 200 градусів, вона якраз встигне розігрітися, поки пиріжки наполягають.

14. Змастіть пиріжки з яблуками і капустою збитим яйцем і поставте в духовку на 30-40 хвилин.

Приємного вам апетиту!

Удачі в приготуванні!

Схожі рецепти