Рецепт Пиріжки з луком фото

Пиріжки з луком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Цибуля , Лук-пориста
Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Пиріжки з луком - мабуть, найбюджетніші пиріжки. Їх приготування не вдарить навіть по самому скромному бюджету, зате пиріжки виходять - дивовижно смачні і ароматні.

Опис приготування:

Нещодавно відкрила для себе прекрасний цибулю-порей. Набагато смачніше звичайного зеленого лука, більш пікантний. Чому б не приготувати пиріжки саме з ним. Для додаткового наповнення раджу брати рис, а не всім звичні яйця. Зелена цибуля відмінно поєднується з рисом. Для приготування пиріжків з цибулею спочатку готуємо дріжджове тісто:

1. Яйце збийте віночком з борошном (кілька столових ложок). Продовжуйте збивати, поки поступово вливаєте молоко (бажано тепле), висипаєте дріжджі, цукор і сіль. Поставте опару підходити в тепле місце на 30 хвилин.

2. Тепер розтопіть масло і змішайте з 3 склянками борошна. Влийте туди опару і замішують тісто. Скачайте тісто в кулю і поставте підходити на 1-1, 5, накривши рушником.

3. Зелена цибуля ретельно вимийте, наріжте скибочками і тушкуйте разом з вершковим маслом. Заздалегідь відварений рис змішайте з цибулею, сіль і poperčite.

4. Вставити Петті, змастіть яйцем за бажанням. Випікайте при 180 З до золотистого кольору.

Готово! як вид, рецепт пиріжків з цибулею дуже простий. Дайте пиріжків охолонути перед подачею. Смачного!


  • Дріжджі сухі - 10-12 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка (для тіста)
  • Лук-пориста - 2 штуки
  • Яйця - 2 штуки (для тіста)
  • Молоко - 1 Склянка (для тіста)
  • Масло вершкове або маргарин - 200 грам(100 - для тіста, 100 - для начинки)
  • Борошно - 4 склянки
  • Мал - 100 грам
  • Спеції - За смаком
Нещодавно відкрила для себе прекрасний цибулю-порей. Набагато смачніше звичайного зеленого лука, більш пікантний. Чому б не приготувати пиріжки саме з ним. Для додаткового наповнення раджу брати рис, а не всім звичні яйця. Зелена цибуля відмінно поєднується з рисом. Для приготування пиріжків з цибулею спочатку готуємо дріжджове тісто:

1. Яйце збийте віночком з борошном (кілька столових ложок). Продовжуйте збивати, поки поступово вливаєте молоко (бажано тепле), висипаєте дріжджі, цукор і сіль. Поставте опару підходити в тепле місце на 30 хвилин.

2. Тепер розтопіть масло і змішайте з 3 склянками борошна. Влийте туди опару і замішують тісто. Скачайте тісто в кулю і поставте підходити на 1-1, 5, накривши рушником.

3. Зелена цибуля ретельно вимийте, наріжте скибочками і тушкуйте разом з вершковим маслом. Заздалегідь відварений рис змішайте з цибулею, сіль і poperčite.

4. Вставити Петті, змастіть яйцем за бажанням. Випікайте при 180 З до золотистого кольору.

Готово! як вид, рецепт пиріжків з цибулею дуже простий. Дайте пиріжків охолонути перед подачею. Смачного!

Схожі рецепти