Пиріжки з луком на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Любителі ароматних весняних пиріжків будуть в захваті від цього рецепта. М'яке і дуже ніжне тісто з начинкою з яєць і зеленої цибулі - просто шедевр. Спробуйте і ви!
Пиріжки з луком на кефірі "йдуть" зі столу дуже швидко, вони підходять майже для будь-якого прийому їжі: для сніданку, обіду, перекусу і навіть для вечері. Такі пиріжки - це виключно домашня їжа, купити такі в закладах швидкого харчування неможливо, що я, якщо приготувати їх можна вдома дуже швидко і просто. Поділюся з вами рецептом, як приготувати пиріжки з цибулею на кефірі, а ви не втрачайте час і приготуйте цю смакоту для всієї родини!
- Кефір - 300 грам
- Яйце - 4 штуки
- Сода харчова - 1 Чайна ложка
- Оцет - 0, 5 чайних ложки
- Соняшникова олія - 20 мілілітрів
- Борошно - 3-3, 5 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Зелена цибуля - 1 пучок
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кефір раджу брати пожирніше, ідеально підійде домашнє кисле молоко, яке можна купити на будь-якому базарчику. Чим жирніше кефір, тим м'якше і ніжніше вийдуть пиріжки.
У кефір додайте соду, попередньо погасивши її оцтом, залиште масу на 10 хвилин, щоб інгредієнти вступили в реакцію. Коли на поверхні з'явиться пінка, можна продовжувати роботу з приготуванням тесту.
Додайте 1 яйце і соняшникову олію.
Розмішайте до однорідності. Суміш без особливих зусиль стане однорідною, тому міксер в цій справі вам не знадобиться.
Всипте борошно і замісіть м'яке тісто.
Готове тісто залиште при кімнатній температурі, поки будете готувати начинку.
Лук промийте і дрібно порубати.
Заздалегідь відварені яйця поріжте дрібними кубиками.
Змішайте яйця з цибулею.
Відріжте невеликий шматок тіста, розкачайте його, викладіть в центр начинку і закрийте пиріжок, гарненько защіпнув краю.
Пиріжки обсмажити в розпеченому олії.
Пиріжки готові. Смачного!