Рецепт Пиріжки з луком і яйцем фото

Пиріжки з луком і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Яйця , Цибуля , Зелена цибуля
Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.

Рецепт пиріжків з цибулею і яйцем - для всіх, хто цікавиться. Смачні та ситні пиріжки на вашому столі в будь-який час року, які порадують ваших домочадців.

Опис приготування:

Блюдо готується на швидку руку, якщо ви використовуєте готове тісто. Можна приготувати його і самостійно. Для приготування пиріжків з цибулею і яйцем раджу брати саме зелена цибуля - він додасть свіжості і пікантності)

  • Упаковка готового дріжджового тіста - 1 штука
  • Цибуля зелена - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
пиріжки з луком і яйцем - фото крок 1
Тісто ділимо на коржі.
пиріжки з луком і яйцем - фото крок 2
Яйце варимо, потім подрібнюємо. Змішуємо з дрібно порізаною цибулею, солимо. Начинку викладаємо на коржі.
пиріжки з луком і яйцем - фото крок 3
Красива Петті.
пиріжки з луком і яйцем - фото крок 4
Обсмажуємо в маслі з обох сторін.
Даємо охолонути і подаємо. Смачного)

Схожі рецепти