Пиріжки з луком і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт пиріжків з цибулею і яйцем - для всіх, хто цікавиться. Смачні та ситні пиріжки на вашому столі в будь-який час року, які порадують ваших домочадців.
Блюдо готується на швидку руку, якщо ви використовуєте готове тісто. Можна приготувати його і самостійно. Для приготування пиріжків з цибулею і яйцем раджу брати саме зелена цибуля - він додасть свіжості і пікантності)
- Упаковка готового дріжджового тіста - 1 штука
- Цибуля зелена - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
Тісто ділимо на коржі.
Яйце варимо, потім подрібнюємо. Змішуємо з дрібно порізаною цибулею, солимо. Начинку викладаємо на коржі.
Красива Петті.
Обсмажуємо в маслі з обох сторін.
Даємо охолонути і подаємо. Смачного)
Даємо охолонути і подаємо. Смачного)