Пиріжки з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Пиріжки з капустою це мій хіт, всі дуже раді, коли я оголошую про те, що я збираюся випікати пиріжки. Я роблю відразу багато пиріжків з різними начинками, але з пиріжки з капустою розходяться відразу!
Пиріжки з капустою виходять дуже повітряними, так як тісто не забито борошном. Я завжди використовую прийом оброблення тесту на столі змащеному олії. Якщо ви використовуєте борошно, то тісто буде вбирати зайву муку. Фарш капустяний можна готувати без моркви, просто цибулю і капусту, а потім в кінці обсмажування додати сире яйце і довести до готовності. Успіхів і приємного апетиту!
- Дріжджі - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Олія - 1 Ст. Ложка (тісто)
- Капуста - 400 грам (начинка)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло для смаження - За смаком
- Сіль, перець - За смаком

Розвести дріжджі в теплій воді з цукром. Залишити на 10 хвилин.

Замісити тісто з борошна, дріжджів, яєць, молока, солі. Добре вимісити тісто, воно буде злегка липким.

Дати тісту добре підійти в теплому місці.

Капусту нашаткувати.

Обсмажити цибулю з нашаткованої морквою.

Додати капусту і обсмажити.

Капусту посолити, поперчити, охолодити.

Тісто обробити за допомогою рослинного масла на коржі.

Начинити пиріжки капустою і відразу випікати у фритюрі.

Смажені пиріжки викласти на паперовий рушник. Смачного!