Рецепт Пиріжки з капустою смажені фото

Пиріжки з капустою смажені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 14-16
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Наслідки домашня випічка - це ситний, апетитний і недорогий варіант для всієї родини. Пірожочкі можна брати з собою на роботу або на природу, подавати до перших страв замість хліба або як перекус.

Опис приготування:

Хочу запропонувати вам покрокову інструкцію, як приготувати пиріжки з капустою смажені. У начинку в даному випадку використовується тушкована свіжа капуста, але якщо під рукою є квашена, можна взяти її, буде дуже пікантно. Із вказаної кількості інгредієнтів у вас вийде близько 16 середніх пиріжків, для великої родини краще взяти подвійну норму; )

  • Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 1 Склянка
  • Борошно - 2-2.5 склянки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка(+ для смаження)
  • Сіль і цукор - 1 щіпка
  • Капуста - 1/4 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
  • Томатна паста - 2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка(+ ложка рослинного)
пиріжки з капустою смажені - фото крок 1
1. Дріжджі з'єднайте з цукром і залийте теплим молоком. Залиште хвилин на 5-7.
пиріжки з капустою смажені - фото крок 2
2. Перемішайте, додайте трохи солі, рослинне масло і просіяне борошно.
пиріжки з капустою смажені - фото крок 3
3. Замісити тісто, скачайте його в кульку і залиште в теплому місці підходити на годинку-півтори.
пиріжки з капустою смажені - фото крок 4
4. Тим часом можна зайнятися начинкою. На сковороді розігрійте вершкове і рослинне масло. Обсмажте до прозорості подрібнену цибулю. Додайте терту моркву, смажте ще хвилин 5. Викладіть нашатковану капусту. Додати сіль, поперчіть за смаком, додайте томатну пасту і тушкуйте на повільному вогні до м'якості. При необхідності додайте трішки води.
пиріжки з капустою смажені - фото крок 5
5. Коли тісто підійшло, розділіть його на 16 однакових частин. Кожну розкачати тоненько. У центр викладіть начинку. Дуже важливо, щоб начинка не була вологою, інакше буде дуже складно ліпити пиріжок.
пиріжки з капустою смажені - фото крок 6
6. Akkuratno кінець палиці.
пиріжки з капустою смажені - фото крок 7
7. Повторіть процес з іншими пиріжками. Викладайте на присипану борошном або змащену маслом поверхню швом вниз.
пиріжки з капустою смажені - фото крок 8
8. Викладайте пиріжки на сковороду з розігрітим маслом і смажте під кришкою з двох сторін до рум'яної.

Схожі рецепти