Пиріжки з капустою смажені
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 14-16
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Наслідки домашня випічка - це ситний, апетитний і недорогий варіант для всієї родини. Пірожочкі можна брати з собою на роботу або на природу, подавати до перших страв замість хліба або як перекус.
Опис приготування:
Хочу запропонувати вам покрокову інструкцію, як приготувати пиріжки з капустою смажені. У начинку в даному випадку використовується тушкована свіжа капуста, але якщо під рукою є квашена, можна взяти її, буде дуже пікантно. Із вказаної кількості інгредієнтів у вас вийде близько 16 середніх пиріжків, для великої родини краще взяти подвійну норму; )
- Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
- Молоко - 1 Склянка
- Борошно - 2-2.5 склянки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка(+ для смаження)
- Сіль і цукор - 1 щіпка
- Капуста - 1/4 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Томатна паста - 2 чайних ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка(+ ложка рослинного)
1. Дріжджі з'єднайте з цукром і залийте теплим молоком. Залиште хвилин на 5-7.
2. Перемішайте, додайте трохи солі, рослинне масло і просіяне борошно.
3. Замісити тісто, скачайте його в кульку і залиште в теплому місці підходити на годинку-півтори.
4. Тим часом можна зайнятися начинкою. На сковороді розігрійте вершкове і рослинне масло. Обсмажте до прозорості подрібнену цибулю. Додайте терту моркву, смажте ще хвилин 5. Викладіть нашатковану капусту. Додати сіль, поперчіть за смаком, додайте томатну пасту і тушкуйте на повільному вогні до м'якості. При необхідності додайте трішки води.
5. Коли тісто підійшло, розділіть його на 16 однакових частин. Кожну розкачати тоненько. У центр викладіть начинку. Дуже важливо, щоб начинка не була вологою, інакше буде дуже складно ліпити пиріжок.
6. Akkuratno кінець палиці.
7. Повторіть процес з іншими пиріжками. Викладайте на присипану борошном або змащену маслом поверхню швом вниз.
8. Викладайте пиріжки на сковороду з розігрітим маслом і смажте під кришкою з двох сторін до рум'яної.