Пиріг з вишнею та шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати до чаю щось дійсно смачне, але не володієте особливими кулінарними навиками, то спробуйте спекти пиріг з вишнею та шоколадом. Це досить просто і дуже смачно!
Хочете зробити смачний і простий пиріг-тортик? Тоді вам слід дізнатися, як приготувати пиріг з вишнею та шоколадом. Це ідеальний рецепт на всі випадки життя, навіть якщо ви не дуже любите возитися з випічкою.
- Вершкове масло - 100 грам
- Вишні - 350 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 150 грам
- Шоколад гіркий - 100 грам
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 150 грам
Рецепт приготування торта досить простий. Розтопіть шоколад з маслом на водяній бані. Вбийте в цю масу яйця, всипте цукрову пудру і просіяне борошно. Замісити тісто.
Соду погасите в столовій ложці оцтом. Влийте до тесту. Очищені від кісточок вишні також покладіть до тесту, обваляти їх в крохмалі, і гарненько все перемішайте.
Застелите форму для запікання пергаментом, налийте на нього трохи рослинного масла. Вилийте у форму тісто з вишнями, поставте його пекти. У духовці пирога потрібно провести близько сорока хвилин при температурі 180 градусів.
Коли пиріг буде готовий, остудіть його і наріжте на порційні шматки. Можете полити шматочки зверху залишками розтопленого шоколаду і масла. Подавайте до столу з чаєм.