Арахісовий пиріг з горіхами і шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий і смачний пиріг з незрівнянним арахісовим смаком. Готувати його дуже просто. Як то кажуть, швидко, просто, смачно. Пригощайтеся.
Пиріг виходить з хрусткою скоринкою і м'якою основою, зі смаком арахісу, горіхів і шоколаду. Якщо немає шоколадних крапель, то замініть їх на дрібно нарізаний шоколад хорошої якості. Горіхи можна взяти на свій смак, але волоські підходять сюди найбільше. Тісто виходить досить густим і схоже на м'який, слухняний пластилін. Смачного!
- Арахісова паста - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
- Горіхи волоські - 80 грам
- Борошно - 125 грам
- Цукор - 70 грам
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Шоколадні краплі - 25 грам
- Куряче яйце - 1 штука
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
З'єднайте яйце, олія, цукор, пасту і перемішайте віночком до однорідної маси.
Додайте подрібнені горіхи і шоколадні краплі, перемішайте.
Змішайте борошно і розпушувач. Всипте суміш в масу і перемішайте.
Застелите форму папером або килимком для випічки, перекладіть тісто і розрівняйте верх.
Випікайте в гарячій духовці при t = 200 градусів протягом 30 хвилин. Вийміть з форми і дайте повністю охолонути. Поріжте і подавайте.
Смачного!