Арахісовий пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування смачного арахісового пирога на десерт.
У невеликому горщику розплавити 1 паличку вершкового масла. Додати крекери і гарненько розмішати. Викласти суміш на дно 10-дюймової сковороди. Надіслати корж в холодильник на 10 хвилин для охолодження.
У невеликому посуді збити залишилися 6 столових ложок вершкового масла, сир, арахісове масло і яєчний жовток. Додати згущене молоко і ваніль. Залити крем на корж і охолоджувати щонайменше 2 годину.
- Паличка вершкового масла - 1 штука(+ 6 столових ложок)
- Вершковий сир - 220 грам
- Яєчні жовтки - 2 штуки
- Згущене молоко - 400 грам
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
У невеликому горщику розплавити 1 паличку вершкового масла. Додати крекери і гарненько розмішати. Викласти суміш на дно 10-дюймової сковороди. Надіслати корж в холодильник на 10 хвилин для охолодження.
У невеликому посуді збити залишилися 6 столових ложок вершкового масла, сир, арахісове масло і яєчний жовток. Додати згущене молоко і ваніль. Залити крем на корж і охолоджувати щонайменше 2 годину.