Рецепт Арахісовий пиріг фото

Арахісовий пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Десерти , Торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 20 хв.

Рецепт приготування смачного арахісового пирога на десерт.

Опис приготування:

У невеликому горщику розплавити 1 паличку вершкового масла. Додати крекери і гарненько розмішати. Викласти суміш на дно 10-дюймової сковороди. Надіслати корж в холодильник на 10 хвилин для охолодження.

У невеликому посуді збити залишилися 6 столових ложок вершкового масла, сир, арахісове масло і яєчний жовток. Додати згущене молоко і ваніль. Залити крем на корж і охолоджувати щонайменше 2 годину.


  • Паличка вершкового масла - 1 штука(+ 6 столових ложок)
  • Вершковий сир - 220 грам
  • Яєчні жовтки - 2 штуки
  • Згущене молоко - 400 грам
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
У невеликому горщику розплавити 1 паличку вершкового масла. Додати крекери і гарненько розмішати. Викласти суміш на дно 10-дюймової сковороди. Надіслати корж в холодильник на 10 хвилин для охолодження.

У невеликому посуді збити залишилися 6 столових ложок вершкового масла, сир, арахісове масло і яєчний жовток. Додати згущене молоко і ваніль. Залити крем на корж і охолоджувати щонайменше 2 годину.

Схожі рецепти