Пиріг з сухофруктами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Я вже давно звикла до мультиварці і навчилася правильно в ній готувати випічку. Вже починаю шукати все нові і нові рецепти, так як старі доведені до ідеалу і вже трошки набридли.
Нещодавно мені сподобався один цікавий пісний рецепт. Тепер я знаю, як приготувати пиріг з сухофруктами в мультиварці. Часто я стала піч без яєць, але борошно використовую як і раніше. В цьому десерті все просто, тому можна його робити і в будні дні, коли не знаєте, що подати до чаю. Вегетаріанці теж оцінять!
- Борошно - 2, 5 склянки
- Рослинна олія - 0, 5 склянки
- Вода кип'ячена - 1, 5 склянки
- Цукор - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 10 грам
- Яблуко - 1 штука
- Какао - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Чорнослив, родзинки, чорнослив - 1, 5 склянки
Сухофрукти добре промийте і залийте гарячою водою на пару хвилин. Курагу і чорнослив наріжте соломкою. Яблуко помийте, чистий, видаліть серцевину з насінням, подрібніть кубиками. Змішайте всі фрукти.
У кип'яченій воді розчиніть корицю, какао і цукор на плиті. У суміш влийте масло, перемішайте. Борошно з'єднайте з розпушувачем і рідкими інгредієнтами. Додайте суміш фруктів і замішати тісто.
Влийте тісто в мультиварку. Готуйте в режимі "випічка" 50 хвилин. Подавайте з цукровою пудрою.