Пиріг з сьомгою і брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Просто обов'язково спробуйте цей рецепт! Така ніжна ситна випічка нікого не залишить байдужим! Дізнайтеся, як приготувати пиріг з сьомгою і брокколі нижче, і радуйте свою сім'ю частіше!
Блюдо готується дуже просто і виходить дуже смачним! А що ще треба для вдалого рецепта? Беремо трохи інгредієнтів - і йдемо готувати на кухню. Ваші близькі будуть вам вдячні за смачну вечерю. Пиріг можна їсти як в теплому вигляді, так і в холодному. Давайте приступимо до кулінарного витвору!
- Брокколі - 300 грам
- Готове дріжджове тісто - 500 грам
- Яйце - 3 штуки
- Лосось - 300 грам
- Вершки 10% - 130 грам
- Твердий сир - 60 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Брокколі розберіть на суцвіття і відваріть в киплячій воді (3 хвилини). Потім обдайте її холодною водою і обсушити.
Сьомгу наріжте кубиками. Якщо необхідно, посоліть її і поперчіть.
Сливки збийте з яйцями. Натріть сир на середній терці, додайте його в цю суміш. Також все посоліть і поперчіть. Перемішайте.
Готове тісто розкачати і викладіть у форму для випічки. На нього покладіть брокколі з рибою, зверху залийте вершковою масою. Бортики на тесті загорніть всередину.
Запікайте пиріг при 180 градусах протягом 55 хвилин, а потім подавайте його до столу.