Пиріг з сиром і повидлом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Для того, щоб порадувати своїх близьких смачною, домашньою випічкою, необов'язково проводити багато часу на кухні, досить буде всього 1 годину. Відмінний варіант до чаю!
Опис приготування:
Пиріг з сиром і повидлом виходить дуже ніжним, повітряним і надзвичайно смачним, незважаючи на те, що готується він досить просто. Подавати такий пиріг можна з коханими напоями, як гарячими, так і холодними.
- Сир - 400 грам
- Кефір - 200 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Борошно - 300 грам
- Povidlo - 400 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Кефір вилийте в глибоку тарілку, додайте соду, рослинне масло і цукор. Добре все перемішайте.
Поступово додайте просіяне борошно.
Замісити тісто.
Тісто розділяється на дві частини. Одну частину добре розкачайте і викладіть у форму для випікання.
Рівномірно розподіліть сир.
Зверху сиру викладіть повидло.
З другої частини тесту зробіть візерунок і відправте пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
Пиріг з сиром і повидлом готовий.
Смачного!