Рецепт Відкритий пиріг з повидлом фото

Відкритий пиріг з повидлом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Пироги

Є один хороший рецепт солодкого домашнього ласощі - відкритий пиріг з повидлом. Готується він відносно швидко, а начинкою може служити будь-яке повидло.


Якщо на порозі неждані гості, приготуйте відкритий пиріг з повидлом. Виходить він дуже смачним і повітряним. Сметанне тісто поєднується з будь-яким повидлом, тому вибирайте його на ваш смак.

  • Крем - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 1/2 склянки
  • Цукру - 1/2 склянки
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Жовток - 1 штука
  • Povidlo - 0, 5 L
  • Кокосова стружка - За смаком
відкритий пиріг з повидлом - фото крок 1
1. Відправляємо в ємність сметану, вливаючи в неї тонким струменем рослинне масло. Починаємо все збивати.
відкритий пиріг з повидлом - фото крок 2
2. Всипаємо цукор і додаємо соду. Продовжуємо збивати до стану однорідної маси.
відкритий пиріг з повидлом - фото крок 3
3. В самому кінці всипаємо борошно і соду і продовжуємо збивати.
відкритий пиріг з повидлом - фото крок 4
4. Замісити тісто, поділяєте його на дві частини: одна частина повинна бути більше, а інша менше (для прикраси зверху).
відкритий пиріг з повидлом - фото крок 5
5. Викладаємо у форму для запікання, сформувавши бічні частини.
відкритий пиріг з повидлом - фото крок 6
6. Змащуємо будь-яким варенням і посипаємо кокосовою стружкою.
відкритий пиріг з повидлом - фото крок 7
7. Прикрашаємо рештою тестом за бажанням і відправляємо пиріг в духовку на 40 хвилин.
відкритий пиріг з повидлом - фото крок 8
8. Для 10 хвилин до готовності змажте пиріг жовтком і знову відправте в духовку до готовності.

Схожі рецепти