Пиріг з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг з шоколадом (або шоколадний пиріг) - мрія всіх ласунів! Випікається пиріг дуже швидко, ви витратите набагато менше часу, ніж на підготовку будь-який інший випічки. Виходить дуже солодким!
Багато хто задається питанням, як приготувати пиріг з шоколадом так, щоб вийшло швидко і смачно. Відповідь очевидна: використовуйте мікрохвильову піч, саме так було зазначено в першоджерелі, який виявився традиційної французької кухнею. Пиріг буде дуже смачним (причому як в теплом, так і в холодному вигляді). Вдалого приготування!
- Цукор - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Шоколад чорний - 200 грам
- Борошно - 80 грам
- Яйця - 3 штуки
У скляну мисочку кладемо скибочки шоколаду і порізане шматочками масло. Далі потрібно розтопити масу в мікрохвильовці або в сотейнику на повільному вогні.
Яйця збиваємо з цукром до однорідності.
З'єднуємо яєчну і шоколадно-вершкову масу. Перемішуємо, podmeshav 1/2 ç.l. Соди, гашеного оцтом.
Додаємо борошно. Замішуємо тісто.
Переливаємо тісто у жароміцних форму. Випікаємо пиріг в мікрохвильовці (7 хвилин) або в духовці (15 хвилин).
Смачного!