Пиріг з шоколадними «краплями»
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і швидкий в приготуванні пиріг. Особливо сподобається любителям шоколаду, всередині заховані вкраплення шоколадних крапель. З чашкою холодного молока на сніданок - і заряд бадьорості на весь день!
Давно я придивлялася до шоколадним краплях, і нарешті зважилася зробити що-небудь з ними. Отже, пропоную неймовірно смачний пиріг з шоколадними "краплями" . Саме в такій інтерпретації я його подаю будинку рідним, з морозивом і шоколадним топінгом. Неймовірно смачне і легке поєднання солодкого і холодного морозива і приємна гіркота шоколаду вас підкорить. Пробуйте!
- Борошно - 300-330 грам
- Шоколадні "краплі" - 230 грам
- Цукор тросніковий - 1 Склянка
- Цукор - 1/2 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Ваніль - 2 чайних ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Розчинна кава - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 230 грам
- Шарик морозива - 1 штука
- Шоколадний топінг - За смаком
1. У чашу комбайна відправте збивати масло з двома видами цукру. Вводите цукор поступово і збивайте до однорідної консистенції.
2. Коли масляний крем став однорідним, надішліть до нього ванільний екстракт і яйця. Збийте суміш на низьких оборотах, щоб масло не віддало воду.
3. В окремій мисці змішайте сухі компоненти: просійте борошно, додайте сіль, соду, розчинна кава і змішайте віночком до однорідності.
4. До масляної суміші вводите суху поступово, щоб тісто вийшло однорідним. Після чого останнім етапом приготування введіть шоколадні "крапельки" . Добре перемішайте.
5. На деко, злегка присипаний борошном, викладіть тісто. Рівномірно розподіліть його по листу.
6. Випікайте пиріг у заздалегідь розігрітій духовці до готовності. Займе це у вас не більше 10 хвилин.