Рецепт Пиріг з шоколадними «краплями» фото

Пиріг з шоколадними «краплями»
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня , Французька кухня
Тісто , Шоколад
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 12
Час приготування: 18 хв.

Смачний і швидкий в приготуванні пиріг. Особливо сподобається любителям шоколаду, всередині заховані вкраплення шоколадних крапель. З чашкою холодного молока на сніданок - і заряд бадьорості на весь день!

Опис приготування:

Давно я придивлялася до шоколадним краплях, і нарешті зважилася зробити що-небудь з ними. Отже, пропоную неймовірно смачний пиріг з шоколадними"краплями" . Саме в такій інтерпретації я його подаю будинку рідним, з морозивом і шоколадним топінгом. Неймовірно смачне і легке поєднання солодкого і холодного морозива і приємна гіркота шоколаду вас підкорить. Пробуйте!

  • Борошно - 300-330 грам
  • Шоколадні"краплі" - 230 грам
  • Цукор тросніковий - 1 Склянка
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Ваніль - 2 чайних ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Розчинна кава - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 230 грам
  • Шарик морозива - 1 штука
  • Шоколадний топінг - За смаком
пиріг з шоколадними
1. У чашу комбайна відправте збивати масло з двома видами цукру. Вводите цукор поступово і збивайте до однорідної консистенції.
пиріг з шоколадними
2. Коли масляний крем став однорідним, надішліть до нього ванільний екстракт і яйця. Збийте суміш на низьких оборотах, щоб масло не віддало воду.
пиріг з шоколадними
3. В окремій мисці змішайте сухі компоненти: просійте борошно, додайте сіль, соду, розчинна кава і змішайте віночком до однорідності.
пиріг з шоколадними
4. До масляної суміші вводите суху поступово, щоб тісто вийшло однорідним. Після чого останнім етапом приготування введіть шоколадні"крапельки" . Добре перемішайте.
пиріг з шоколадними
5. На деко, злегка присипаний борошном, викладіть тісто. Рівномірно розподіліть його по листу.
пиріг з шоколадними
6. Випікайте пиріг у заздалегідь розігрітій духовці до готовності. Займе це у вас не більше 10 хвилин.

Схожі рецепти