Пиріг з сайра
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг можна спекти не тільки до десерту. Дуже популярні пироги з овочевою, м'ясної або рибної начинками, сьогодні - останній варіант. Дивіться, як приготувати пиріг з сайра. Простий і смачний рецепт.
Для цього пирога використовую консервовану рибку. Якщо у вас є відварна або смажена рибка (будь-яка), можете сміливо використовувати її. Не любите сайру? Тоді сміливо замініть її сардиною, лососем або будь-який інший. Пиріг дуже простий у приготуванні, він завжди виходить на ура!
- Яйця - 2 штуки
- Майонез - 0, 5 склянки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Борошно - За смаком
- Сайра консервована - 400 грам
- Картопля відварна - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Зелень - За смаком
1. Курячі яйця вбийте в миску, потім перемішайте виделкою або міксером, трохи солі.
2. Додайте в миску майонез, гарненько все перемішайте, додайте соду.
3. Просійте борошно, додайте її стільки, щоб вийшло тісто як дуже густа сметана, перемішайте.
4. Форму для запікання змастіть вершковим маслом, вилийте половину рідкого тесту і розрівняйте по всій формі.
5. Очистіть відварну картоплю від шкірки, потім натріть на крупній тертці і розподіліть поверх тесту.
6. Мандрувати Otkrojte, злийте олію і розберіть рибку, видаліть кісточки і розімніть її виделкою, викладіть поверх картоплі.
7. Очистіть цибулю і наріжте його тонкими півкільцями, подрібніть зелень. Викладіть все поверх риби.
8. Залийте пиріг тістом, розподіліть його і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 30-45 хвилин.
9. Готовий пиріг спершу остудіть, потім розріжте і подавайте. Смачного!