Рецепт Пиріг з сайра фото

Пиріг з сайра
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Яйця
Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Пиріг можна спекти не тільки до десерту. Дуже популярні пироги з овочевою, м'ясної або рибної начинками, сьогодні - останній варіант. Дивіться, як приготувати пиріг з сайра. Простий і смачний рецепт.

Опис приготування:

Для цього пирога використовую консервовану рибку. Якщо у вас є відварна або смажена рибка (будь-яка), можете сміливо використовувати її. Не любите сайру? Тоді сміливо замініть її сардиною, лососем або будь-який інший. Пиріг дуже простий у приготуванні, він завжди виходить на ура!

  • Яйця - 2 штуки
  • Майонез - 0, 5 склянки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Борошно - За смаком
  • Сайра консервована - 400 грам
  • Картопля відварна - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Зелень - За смаком
пиріг з сайра - фото крок 1
1. Курячі яйця вбийте в миску, потім перемішайте виделкою або міксером, трохи солі.
пиріг з сайра - фото крок 2
2. Додайте в миску майонез, гарненько все перемішайте, додайте соду.
пиріг з сайра - фото крок 3
3. Просійте борошно, додайте її стільки, щоб вийшло тісто як дуже густа сметана, перемішайте.
пиріг з сайра - фото крок 4
4. Форму для запікання змастіть вершковим маслом, вилийте половину рідкого тесту і розрівняйте по всій формі.
пиріг з сайра - фото крок 5
5. Очистіть відварну картоплю від шкірки, потім натріть на крупній тертці і розподіліть поверх тесту.
пиріг з сайра - фото крок 6
6. Мандрувати Otkrojte, злийте олію і розберіть рибку, видаліть кісточки і розімніть її виделкою, викладіть поверх картоплі.
пиріг з сайра - фото крок 7
7. Очистіть цибулю і наріжте його тонкими півкільцями, подрібніть зелень. Викладіть все поверх риби.
пиріг з сайра - фото крок 8
8. Залийте пиріг тістом, розподіліть його і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 30-45 хвилин.
пиріг з сайра - фото крок 9
9. Готовий пиріг спершу остудіть, потім розріжте і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти