Пиріг з сайра з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати незвичайну несолодке випічку, то пиріг з сайра з листкового тіста - відмінний варіант для вас. Крім консервованої сайри можна брати і іншу аналогічну рибну консерву.
Подивіться, як приготувати пиріг з сайра з листкового тіста. Готується він всього за одну годину. Консерви можуть бути і інші (аналогічні сайрі), а тісто краще брати листкове. Начинка з картоплі і риби відмінно гармонує з тестом. Такий пиріг я готувала для своїх гостей на швидку руку.
- Сайра консервована - 2 штуки
- Картопля - 4-5 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Листкове тісто - 500 грам
- Варене яйце - 1-2 штук
- Сіль, перець - За смаком
1. Тісто для пирога я брала вже готове. Поки листкове тісто розморожувалося, я приготувала начинку. Для початку потрібно нарізати кільцями картопля. Краще брати ті сорти, які добре розварюються.
2. Шаткуємо цибулю і обсмажуємо його на рослинному маслі до золотистого кольору.
3. Зрозуміло sayru, прибираємо кісточки і гарненько розминаємо рибу.
4. Змішуємо цибулю, рибу і нарізане яйце до однорідного стану.
5. Беремо листкове тісто, викладаємо його у форму і робимо високі краї. В середину викладаємо картопля першим шаром, а зверху - рибну начинку.
6. Загортаємо тісто і відправляємо в духовку на 40 хвилин.
7. Після запікання даємо пирога трохи постояти, після чого нарізаємо і подаємо до столу.