Рецепт Пиріг з сайра і картоплею фото

Пиріг з сайра і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Риба та морепродукти, Картопля
Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Пироги

Дуже ситний пиріг, який може виступати повноцінним другим блюдом. Його можна подавати як в теплому, так і в холодному вигляді. Буде по бюджету будь-якого кишені, так як всі інгредієнти недорогі.

Іноді хочеться побалувати свою сім'ю несолодкої випічкою. Тому я розповім, як приготувати пиріг з сайра і картоплею. Це дуже смачна страва, яке готується дуже просто. Воно може стати головним їстівним подією сімейної вечері.

  • Щебетання - 200 грам
  • Картопля - 5 штук
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Крем - 150 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Майонез - 200 грам
  • Борошно - 6 Ст. Ложок
пиріг з сайра і картоплею - фото крок 1
Робимо тісто. Змішуємо борошно, сметану, майонез і яйця, все як слід перемішуємо. Половину рідкого тесту виливаємо на деко, змащений олією.
пиріг з сайра і картоплею - фото крок 2
Обсмажуємо довільно нарізану цибулю. Нарізаємо картопля кружками, я також люблю натирати його на крупній тертці. Подрібнюємо виделкою сайру.
пиріг з сайра і картоплею - фото крок 3
Викладаємо начинку шарами на тісто: спочатку буде картопля, його трохи посоліть (дрібка солі буде досить), потім викладаємо сайру, а зверху - цибулю.
пиріг з сайра і картоплею - фото крок 4
Заливаємо залишки тіста на шари, і ставимо форму з майбутнім пирогом в духовку.
пиріг з сайра і картоплею - фото крок 5
Випікаємо 45 хвилин при температурі в 200 градусів. Наш ситний пиріг готовий до столу! Смачного!

Схожі рецепти