Пиріг з рибою на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг з рибою на кефірі готується дуже швидко. Чудова начинка з горбуші, картоплі і смаженого лука дуже добре поєднується з ніжним тестом. Пиріг підійде на полуденок або вечерю.
До вашої уваги - простий рецепт приготування пирога з рибою на кефірі. Тісто готується елементарно! Просто змішуємо яйця з кефіром і содою, потім додаємо борошно. Вливаємо половину тіста в форму для випічки, зверху викладаємо картопля, смажену цибулю і горбушу. Заливаємо рештою тестом і випікаємо пиріг в духовці. Вдалого приготування!
- Кефір - 250 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Горбуша консервована - 1 штука (баночка)
- Сода - 0, 5 чайних ложки
Змішуємо кефір з яйцями, борошном і содою (гашеного лимонним соком). Тісто виходить, як на оладки.
У змащену маслом форму для випічки вливаємо половину тіста. Зверху викладаємо порізаний брусочками картопля.
Подрібнюємо і злегка обсмажуємо цибулю, змішуємо його з горбушей. Викладаємо масу поверх картоплі.
Заливаємо другою половиною тіста і відправляємо майбутній пиріг в духовку. Запікаємо 40 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!