Пиріг з маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний рецепт домашнього пирога з маскарпоне. В якості начинки - абрикоси, хоча можна експериментувати і додавати абсолютно різні фрукти. Виходить дуже смачно і апетитно!
Перед вами - простий рецепт, який підкаже, як приготувати пиріг з маскарпоне. Спершу слід приготувати тісто, відразу скажу, що тесту виходить досить багато і мені вистачило половини на пиріг (інше залишилося на следуюший раз). В якості начинки використовуйте абрикоси, запечені з медом і анісом в духовці. Вдалого приготування!
- Вершки - 0, 25 склянки
- Жовтки яєчні - 2 штуки
- Борошно - 2, 75 склянки
- Цукор - 0, 25 склянки
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Вершкове масло - 1 Склянка
- Мед - 0, 5 склянки
- Аніс - 8 штук
- Абрикоси - 12 штук
- Маскарпоне - 240 грам
- Йогурт - 1 Склянка
Порубати масло шматочками і складіть в чашу блендера. Додайте цукор, борошно, сіль. Збивайте, додаючи жовтки і вершки.
Замісити тісто і розділити на дві частини. Одну помістіть в морозилку, а другу розкачати розміром трохи більше форми для запікання.
Присипте форму борошном і помістіть в неї тісто. Utrambuyte кінець, обрізавши зайві частини. Проткніть тісто виделкою. Помістіть форму в морозилку на 1 час, після чого випікайте в духовці 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Закип'ятіть в сотейнику мед з анісом, приблизно 7 хвилин.
Абрикоси промийте, розділіть на половинки і видаліть кісточки. Перекладіть абрикоси в форму для запікання, полийте медом з анісом. Випікайте в духовці 10 хвилин, температура 200 градусів.
Змастіть сиром маскарпоне випечений корж, зверху покладіть абрикоси. Смачного!