Пиріг з маскарпоне і вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Неповторний смак і колорит Італії з'єдналися в цій страві. Ніжний смак сиру маскарпоне і яскрава, соковита вишня з'єдналися в ідеальному дуеті. Напевно, кращого десерту і не придумаєш.
Якщо ви не знаєте, як приготувати пиріг з маскарпоне і вишнею, то цей рецепт вам допоможе зробити все правильно. Така випічка припаде до смаку тим, хто любить ніжні кремові десерти з кислинкою. Перенесіться в Італію на кілька миттєвостей завдяки цьому чудовому торту!
- Борошно - 150 грам
- Цукор - 150 грам
- Яйця - 3 штуки
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Жирні вершки - 1 Склянка (в вершках)
- Цукор - 150 грам (в вершках)
- Маскарпоне - 250 грам (в вершках)
- Вишня - 600 грам (в вершках)
- Тертий шоколад - 20 грам
У глибоку миску вбити яйця і всипати цукор з ваніліном. Збити до утворення щільної піни. Додати просіяне борошно і ретельно перемішати ложкою. Отриману масу викласти у форму і спекти бісквіт. Остудити його, не дістаючи з форми.
Вимийте ягоди. Якщо ви використовуєте вишні з кісточками, то видаліть їх. У форму з бісквітом засипте ягоди без кісточок.
Приготуйте крем. Для цього збийте вершки, ваніль і цукор на швидкій швидкості міксера, а потім, dobaviv маскарпоне, заважайте протягом декількох хвилин повільно. Отриману масу викладаємо на вишні і рівномірно розподіляємо.
Прикрасьте готовий торт тертим шоколадом. Смачного!