Рецепт Вишневий пиріг з маскарпоне фото

Вишневий пиріг з маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Ягоди , Молочні продукти , Сир , Вишня , Маскарпоне
Пісні страви
На святковий стіл , День народження
Випічка , Торти
Кількість порцій: 12
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Якщо ви любите солодке, то цей торт обов'язково буде вам до смаку. Він зовсім не нудотний, має ніжний вершковий смак (завдяки сиру), а також легку кислинку від вишень.

Опис приготування:

Якщо ви хочете знати, як приготувати вишневий пиріг з маскарпоне найпростішим способом, то цей рецепт вам обов'язково стане в нагоді. Такий десерт буде доречно виглядати на святковому столі. Ви можете спекти його до Нового року або до Дня народження.

  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 300 грам
  • Борошно - 150 грам
  • Вершки 33% - 250 грам
  • Сир"Маскарпоне" - 250 грам
  • Вишні - 600 грам
  • Розпушувач - 5 грам
вишневий пиріг з маскарпоне - фото крок 1
Збийте яйце, які краще попередньо охолодити, з цукром або цукровою пудрою. Введіть в пишну масу борошно, просяну з розпушувачем. З отримав тесту випікайте бісквіт.
вишневий пиріг з маскарпоне - фото крок 2
Вишні вимийте, вийміть з ягід кісточки. Якщо ви використовуєте заморожену вишню, тоді дайте їй розтанути і обов'язково злийте рідину, що. Викладіть ягоди поверх бісквіта.
вишневий пиріг з маскарпоне - фото крок 3
Збийте вершки з цукром. Робіть це обережно, щоб не перевзбіть крем і не перетворити його в масло. Додайте до крему Маскарпоне, перемішайте. Викладіть масу на ягоди, розрівняйте лопаткою.
вишневий пиріг з маскарпоне - фото крок 4
Готовий торт поставте в холодильник на кілька годин, щоб він встиг"схопитися" . Якщо є можливість, залиште десерт в холодильнику на всю ніч. Прикрасьте його тертим шоколадом, розріжте на порційні шматки і подавайте до столу.

Схожі рецепти