Рецепт Вишневий пиріг з маскарпоне фото

Вишневий пиріг з маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Ягоди, Молочні продукти, Сир, Вишня, Маскарпоне
Пісні страви
На святковий стіл, День народження
Випічка, Торти

Якщо ви любите солодке, то цей торт обов'язково буде вам до смаку. Він зовсім не нудотний, має ніжний вершковий смак (завдяки сиру), а також легку кислинку від вишень.

Якщо ви хочете знати, як приготувати вишневий пиріг з маскарпоне найпростішим способом, то цей рецепт вам обов'язково стане в нагоді. Такий десерт буде доречно виглядати на святковому столі. Ви можете спекти його до Нового року або до Дня народження.

  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 300 грам
  • Борошно - 150 грам
  • Вершки 33% - 250 грам
  • Сир "маскарпоне" - 250 грам
  • Вишні - 600 грам
  • Розпушувач - 5 грам
вишневий пиріг з маскарпоне - фото крок 1
Збийте яйце, які краще попередньо охолодити, з цукром або цукровою пудрою. Введіть в пишну масу борошно, просяну з розпушувачем. З отримав тесту випікайте бісквіт.
вишневий пиріг з маскарпоне - фото крок 2
Вишні вимийте, вийміть з ягід кісточки. Якщо ви використовуєте заморожену вишню, тоді дайте їй розтанути і обов'язково злийте рідину, що. Викладіть ягоди поверх бісквіта.
вишневий пиріг з маскарпоне - фото крок 3
Збийте вершки з цукром. Робіть це обережно, щоб не перевзбіть крем і не перетворити його в масло. Додайте до крему Маскарпоне, перемішайте. Викладіть масу на ягоди, розрівняйте лопаткою.
вишневий пиріг з маскарпоне - фото крок 4
Готовий торт поставте в холодильник на кілька годин, щоб він встиг "схопитися" . Якщо є можливість, залиште десерт в холодильнику на всю ніч. Прикрасьте його тертим шоколадом, розріжте на порційні шматки і подавайте до столу.

Схожі рецепти