Вишневий пиріг з маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите солодке, то цей торт обов'язково буде вам до смаку. Він зовсім не нудотний, має ніжний вершковий смак (завдяки сиру), а також легку кислинку від вишень.
Якщо ви хочете знати, як приготувати вишневий пиріг з маскарпоне найпростішим способом, то цей рецепт вам обов'язково стане в нагоді. Такий десерт буде доречно виглядати на святковому столі. Ви можете спекти його до Нового року або до Дня народження.
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 300 грам
- Борошно - 150 грам
- Вершки 33% - 250 грам
- Сир "маскарпоне" - 250 грам
- Вишні - 600 грам
- Розпушувач - 5 грам
Збийте яйце, які краще попередньо охолодити, з цукром або цукровою пудрою. Введіть в пишну масу борошно, просяну з розпушувачем. З отримав тесту випікайте бісквіт.
Вишні вимийте, вийміть з ягід кісточки. Якщо ви використовуєте заморожену вишню, тоді дайте їй розтанути і обов'язково злийте рідину, що. Викладіть ягоди поверх бісквіта.
Збийте вершки з цукром. Робіть це обережно, щоб не перевзбіть крем і не перетворити його в масло. Додайте до крему Маскарпоне, перемішайте. Викладіть масу на ягоди, розрівняйте лопаткою.
Готовий торт поставте в холодильник на кілька годин, щоб він встиг "схопитися" . Якщо є можливість, залиште десерт в холодильнику на всю ніч. Прикрасьте його тертим шоколадом, розріжте на порційні шматки і подавайте до столу.