Рецепт Вишневий торт з маскарпоне фото

Вишневий торт з маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Вершковий сир , Сир , Вишня , Маскарпоне
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 11 дн. 16 г. 0 хв.

Як же зводять мене з розуму домашні торти…Це настільки смачна випічка, що хотілося б є її кожен день! але, на жаль, на їх підготовку йде багато часу, тому роблять їх тільки у свята.

Опис приготування:

Нещодавно я дізналася класичний рецепт італійської випічки. І тепер я знаю, як приготувати вишневий торт з маскарпоне. Необхідно зробити бісквітне тісто і правильний крем. Сама рецептура не надто складна, але все ж для тих, хто не готував раніше торти, потрібно буде постаратися. Давайте почнемо!

  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 300 грам
  • Борошно - 150 грам
  • Вершки 33% - 250 грам
  • Маскарпоне - 250 грам
  • Вишня без кісточок - 300 грам
  • Шоколад - 100 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
вишневий торт з маскарпоне - фото крок 1
Спочатку зробіть тісто. Яйця збийте з цукром, всипте борошно. Замішайте тісто. Вилийте його в змащену вершковим маслом форму для випічки.
вишневий торт з маскарпоне - фото крок 2
Розігрійте духовку до 185 градусів. Випікайте тісто близько 20 хвилин. Потім корж трохи просочіть соком вишні, який утворився від ягід.
вишневий торт з маскарпоне - фото крок 3
Викладіть по периметру всього коржа вишню.
вишневий торт з маскарпоне - фото крок 4
Приготуйте крем. Сливки збийте з цукром міксером. Додайте сир"Маскарпоне" і перемішайте. Потім викладіть крем на вишню.
вишневий торт з маскарпоне - фото крок 5
Шоколад натрію, посипте їм зверху. Потім приберіть торт в холодильник на 4 годину. Після цього ваш прекрасний торт буде готовий. Я прикрасила його декоративними вишеньками.

Схожі рецепти