Вишневий торт з маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)
Як же зводять мене з розуму домашні торти…Це настільки смачна випічка, що хотілося б є її кожен день! але, на жаль, на їх підготовку йде багато часу, тому роблять їх тільки у свята.
Нещодавно я дізналася класичний рецепт італійської випічки. І тепер я знаю, як приготувати вишневий торт з маскарпоне. Необхідно зробити бісквітне тісто і правильний крем. Сама рецептура не надто складна, але все ж для тих, хто не готував раніше торти, потрібно буде постаратися. Давайте почнемо!
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 300 грам
- Борошно - 150 грам
- Вершки 33% - 250 грам
- Маскарпоне - 250 грам
- Вишня без кісточок - 300 грам
- Шоколад - 100 грам
- Вершкове масло - 50 грам
Спочатку зробіть тісто. Яйця збийте з цукром, всипте борошно. Замішайте тісто. Вилийте його в змащену вершковим маслом форму для випічки.
Розігрійте духовку до 185 градусів. Випікайте тісто близько 20 хвилин. Потім корж трохи просочіть соком вишні, який утворився від ягід.
Викладіть по периметру всього коржа вишню.
Приготуйте крем. Сливки збийте з цукром міксером. Додайте сир "маскарпоне" і перемішайте. Потім викладіть крем на вишню.
Шоколад натрію, посипте їм зверху. Потім приберіть торт в холодильник на 4 годину. Після цього ваш прекрасний торт буде готовий. Я прикрасила його декоративними вишеньками.