Рецепт Пиріг з м'ясом (простий рецепт) фото

Пиріг з м'ясом (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу запропонувати рецепт смачного пирога з м'ясом. Він відмінно підійде для швидкого перекусу або в якості повноцінного обіду. Готується швидко, а виходить ароматно і ситно. Спробуйте!

Опис приготування:

Пиріг виходить дуже ситним і ароматним. М'яка начинка просто тане в роті і дарує масу задоволення. Чим більше цибулі ви додасте, тим соковитіше вийде начинка. Рекомендую спробувати!

  • Борошно пшеничне - 2, 5 склянки
  • Кефір - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Яйця - 1 штука
  • Сода - 1 щіпка
  • Кунжутне насіння - За смаком
  • Свинина - 400 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Зелень (петрушка, кріп) - 3 Ст. Ложки
  • Вершки або молоко - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
1
Яйця змішайте з сіллю, додайте кефір, соду, рослинне масло і добре перемішайте.
2
Додайте борошно, скільки візьме. Добре замісіть тісто і залиште його відпочивати на столі на 20 хвилин.
3
М'ясо перейдіть на м'ясорубці з часником і половинкою цибулини.
4
Що залишився лук наріжте півкільцями. Разом з подрібненою зеленню додайте у фарш.
5
Влийте вершки або молоко, приправити сіллю, поперчіть і добре перемішайте.
6
Розкачайте з тіста зо два не рівних ласта. Більший викладіть на дно форми для запікання, по центру розподіліть начинку і накрийте другим шаром тіста. Кінець кліпу.
7
У центрі пирога зробіть отвір для виходу пари.
8
Змастіть вершками і посипте кунжутом.
9
Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.
10
Готовий пиріг збризніть водою і накрийте рушником.
11
Смачного!

Схожі рецепти