Пиріг з м'ясом (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати рецепт смачного пирога з м'ясом. Він відмінно підійде для швидкого перекусу або в якості повноцінного обіду. Готується швидко, а виходить ароматно і ситно. Спробуйте!
Пиріг виходить дуже ситним і ароматним. М'яка начинка просто тане в роті і дарує масу задоволення. Чим більше цибулі ви додасте, тим соковитіше вийде начинка. Рекомендую спробувати!
- Борошно пшеничне - 2, 5 склянки
- Кефір - 1 Склянка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Яйця - 1 штука
- Сода - 1 щіпка
- Кунжутне насіння - За смаком
- Свинина - 400 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Зелень (петрушка, кріп) - 3 Ст. Ложки
- Вершки або молоко - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1
Яйця змішайте з сіллю, додайте кефір, соду, рослинне масло і добре перемішайте.
2
Додайте борошно, скільки візьме. Добре замісіть тісто і залиште його відпочивати на столі на 20 хвилин.
3
М'ясо перейдіть на м'ясорубці з часником і половинкою цибулини.
4
Що залишився лук наріжте півкільцями. Разом з подрібненою зеленню додайте у фарш.
5
Влийте вершки або молоко, приправити сіллю, поперчіть і добре перемішайте.
6
Розкачайте з тіста зо два не рівних ласта. Більший викладіть на дно форми для запікання, по центру розподіліть начинку і накрийте другим шаром тіста. Кінець кліпу.
7
У центрі пирога зробіть отвір для виходу пари.
8
Змастіть вершками і посипте кунжутом.
9
Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин.
10
Готовий пиріг збризніть водою і накрийте рушником.
11
Смачного!