Простий пиріг з лаваша з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дізнатися, як приготувати простий пиріг з лаваша з м'ясом - дуже просте і в той же час смачне блюдо. Головний інгредієнт - лаваш - можна купити або приготувати самостійно.
Цей дуже простий у приготуванні, але в той же час шалено смачний пиріг стане знахідкою для святкової вечері. Для його приготування нам не буде потрібно багато інгредієнтів, а головний з них - лаваш - можна купити в магазині або приготувати вдома. Раджу вам поекспериментувати з начинкою і додати трохи обсмажених грибів, маємо отримати дуже смачно і ароматно!
- Фарш - 400 грам (у мене яловичий)
- Цибулина - 1 штука
- Лаваш - 4-5 штук
- Яйця - 2 штуки
- Крем - 5 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Вода - 125 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Обсмажте дрібно нарізану цибулю до прозорості. Додайте до нього фарш, рівномірно розподіліть його, накрийте кришкою і доведіть до готовності. Додайте сіль, перець і спеції за смаком.
2. Підготуйте суміш для змазування лаваша. Для цього змішайте до однорідного стану яйце, сметану, воду і рослинне масло.
3. Змастіть лист лаваша заздалегідь підготовленою сумішшю. Потім викладіть уздовж лаваша обсмажений фарш і акуратно згорніть його рулетом.
4. Поверніть перший рулет в спіраль, помістіть її в центр круглої форми. Далі по черзі звертайте рулети з лаваша, щоб заповнити ними форму.
5. Поверх рулетів можна викласти залишився фарш. Змастіть рулети сумішшю з яйця і сметани, відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин. Смачного!