Пиріг з м'ясом з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг з м'ясом з лаваша - це одна з різновидів м'ясних пирогів. Він виходить ситним і смачним. Те, що потрібно для обіду або для виїзду на природу. Спробуйте приготувати за цим рецептом!
У рецепті, як приготувати пиріг з м'ясом з лаваша, я раджу використовувати свинячо-яловичий фарш. Він помірно жирний і соковитий. Лаваш звичайно ж виберіть прямокутний, а не круглий
- Лаваш - 2 штуки
- Сир - 150 грам
- Фарш - 400 грам
- Цибуля - 150 грам(4 невеликих цибулини)
- Яйця - 3 штуки
- Крем - 300 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
1. Цибуля наріжте дрібними кубиками і обсмажте на олії до прозорості.
2. Додайте до цибулі фарш, перемішайте і смажте до готовності хвилин 10-15.
3. У готовий фарш додайте солі і перцю, томатну пасту, перемішайте і тушкуйте ще пару хвилин.
4. Викладіть лаваш на стіл, розподіліть по ньому фарш і посипте половиною тертого сиру. Потім загорніть лаваш в рулет.
5. Для заливки пирога збийте яйця зі сметаною, додайте дрібку солі.
6. Форму для випічки змастіть рослинною олією і викладіть в неї рулети. Зверху залийте заливкою і випікайте при 200 градусах 20 хвилин.
7. Пиріг подавайте гарячим. Смачного!