Рецепт Пиріг з м'ясом з лаваша фото

Пиріг з м'ясом з лаваша
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Молочні продукти, Сир, Фарш, Лаваш, Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід, На природу, Фуршет
Випічка, Пироги

Пиріг з м'ясом з лаваша - це одна з різновидів м'ясних пирогів. Він виходить ситним і смачним. Те, що потрібно для обіду або для виїзду на природу. Спробуйте приготувати за цим рецептом!

У рецепті, як приготувати пиріг з м'ясом з лаваша, я раджу використовувати свинячо-яловичий фарш. Він помірно жирний і соковитий. Лаваш звичайно ж виберіть прямокутний, а не круглий

  • Лаваш - 2 штуки
  • Сир - 150 грам
  • Фарш - 400 грам
  • Цибуля - 150 грам(4 невеликих цибулини)
  • Яйця - 3 штуки
  • Крем - 300 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
пиріг з м'ясом з лаваша - фото крок 1
1. Цибуля наріжте дрібними кубиками і обсмажте на олії до прозорості.
пиріг з м'ясом з лаваша - фото крок 2
2. Додайте до цибулі фарш, перемішайте і смажте до готовності хвилин 10-15.
пиріг з м'ясом з лаваша - фото крок 3
3. У готовий фарш додайте солі і перцю, томатну пасту, перемішайте і тушкуйте ще пару хвилин.
пиріг з м'ясом з лаваша - фото крок 4
4. Викладіть лаваш на стіл, розподіліть по ньому фарш і посипте половиною тертого сиру. Потім загорніть лаваш в рулет.
пиріг з м'ясом з лаваша - фото крок 5
5. Для заливки пирога збийте яйця зі сметаною, додайте дрібку солі.
пиріг з м'ясом з лаваша - фото крок 6
6. Форму для випічки змастіть рослинною олією і викладіть в неї рулети. Зверху залийте заливкою і випікайте при 200 градусах 20 хвилин.
пиріг з м'ясом з лаваша - фото крок 7
7. Пиріг подавайте гарячим. Смачного!

Схожі рецепти